eladó ház, Salgótarján

67 ingatlan 2 oldalon
rendezés:
egy oldalon:
Keresés mentése
email értesítő
millió forint
m2
  A hazai eladó ház hirdetések legjava, az egész ország területéről. Válogasson az ingatlanok közül, mentse el a keresést vagy használja értesítő szolgáltatásunkat.
  Ingyenes hirdetésfeladás az Ingatlanok.hu-n!
  Átalakítottuk hirdetési rendszerünket a könnyebb használhatóság jegyében: a hirdetések feladása ezentúl ingyenes, emellett új kiemelési módokat is bevezettünk. Részletek »
  Jó befektetés lehet a garázs és parkolóhely
  Az OTP Jelzálogbank a garázshelyek árának, illetve bérleti díjának emelkedését valószínűsíti a fővárosban, elsősorban a fizetős parkolási zónák terjeszkedése miatt. Részletek »
  A kínaiaknak nem kell nagy ösztönzés
  A központi gazdaságösztönzést a doppinghoz hasonlítja a Hszinhua hírügynökség, amelyben egyértelművé teszi: Kína elkerülni törekszik annak használatát. Részletek »
  Az Ön lakáshitelét támogatja munkaadója?
  A munkaadók ötévente 5 millió forinttal adómentesen támogathatják alkalmazottaik lakáshiteleinek törlesztését - közölte Varga Mihály. Részletek »
  Így sikerült 4 év alatt Áginak saját lakást vásárolnia! (x)
  Ági vagyok és, azért írok Önöknek kedves Donna.hu csapat, mert szeretnék köszönetet mondani, amiért rátalálhattam az előtakarékosság.hu oldalra. Még diákéveimben sikerült az Önök segítségével elkezdenem a saját lakásomra gyűjteni. Részletek »
  Telik egy focistának saját lakásra? (x)
  Péter vagyok, egy NB II-es focista. Nyilván mindenki tudja, hogy sajnos mi nem NB I-es szintű fizetésekből élünk, ezért van polgári foglalkozásom is természetesen. Részletek »