Az Arena mindent megpróbál: most 10 milliót lehet nyerni

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Miközben a bérlők részéről számos kritika érte és éri az ország legnagyobb plázájának forgalmát az új üzemeltető mindent megpróbál, hogy fellendítse a látogatottságot. Mostani akciójuk lényege, hogy minden kétezer forint felett vásárló látogató megpróbálkozhat egy széf kinyitásával, ami 10 millió forintot rejt.

A mostani akciót megelőzően áprilisban indult a kuponos szerda, majd egy tetőteraszos szórakozóhelyet nyitottak, ezt követően pedig bejelentették, hogy az Arena Plaza egymillió eurós marketing kampányt indít a látogatottság növelése érdekében.

A mostani nyereményjáték ideje alatt, aki az Arena Plaza üzleteiben minimum kétezer forint értékben vásárol, kap egy kódszámot, mellyel megpróbálhatja kinyitni az Arena Aranyérmet tartalmazó széfet. A kódszám beütésével a főnyeremény mellett sok nagyobb értékű ajándékutalvány is gazdára vár.


Ez minden idők egyik legnagyobb értékű nyereménye, melyet egy magyarországi bevásárlóközpont hirdetett meg. A széf előtt kígyózó vásárlói sor azt bizonyítja, hogy az emberek játékkedve nem lankad, sőt egyre több reménykedő Arena-beli látogató vár addig az izgalmas pillanatig, amíg be nem üti a győzelemmel is kecsegtető számsort – áll az Arena Plaza sajtóközleményében.

Cikkajánló:

$$899$$

$$898$$

$$897$$