Ingatlanközvetítők festik ki a Péterfy Sándor utcai kórházat

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Színes mesefigurákkal festi ki 50 OC-s ingatlanközvetítő a Péterfy Sándor utcai kórház gyermek ambulanciájának váróit és a csecsemő osztály kórteremeit. Az Otthon Centrum Belváros a karitatív festéssel szeretne javítani a gyerekek helyzetén.

A társadalomért is felelős gazdasági vállalkozás egy napos akciójával szeretne az otthonihoz hasonló hangulatot becsempészni a kórtermekbe, hogy a lábadozás napjait a gyerekek derűs, kellemes környezetben tölthessék.

Az Otthon Centrum Belváros az Otthon Centrum franchise hálózatának tagjaként az első olyan ingatlanforgalmazó gazdasági vállalkozás Magyarországon, mely piaci növekedésének köszönhetően szeptemberben Zrt-vé alakul, ami páratlan eredmény a hazai piacon.

Az V-VI-VII. kerületben összesen 7 irodát üzemeltet.

A cég jótékony célra felajánlott munkájával szeretné felhívni más vállalkozások figyelmét is a segítségnyújtás fontosságára. Remélik, kezdeményezésük követőkre talál, ezáltal meghittebb, élhetőbb környezetben gyógyulhatnak a családjuktól távol lévő beteg gyerekek.

Az esetek nagy többségében a kórházak önerőből nem tudnak ilyen munkálatokat elvégezni, vagy elvégeztetni, ezért döntött úgy a cég, hogy segít, és mesefigurákkal népesíti be a kórtermeket és a vizsgáló helyiségeket.

Cikkajánló:


$$1046$$

$$1045$$

$$1044$$