Ingyenes hirdetésfeladás az Ingatlanok.hu-n!

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Átalakítottuk hirdetési rendszerünket a könnyebb használhatóság jegyében: a hirdetések feladása ezentúl ingyenes, emellett új kiemelési módokat is bevezettünk.

Jó hírrel szolgálhatunk mindenkinek, aki eladni vagy kiadni szeretné ingatlanját: a mai naptól oldalunkon ingyenes a hirdetésfeladás. Hozza létre hirdetését a szokásos módon a Hirdetéskezelőnkben és amint elmentette, azonnal megjelenik a kínálatban 1 hónapig. Ennek letelte után ingyen meghosszabíthatja, korlátlan alkalommal.

Önnek tehát ez nem kerül pénzébe, fizetnie kizárólag a képek feltöltéséhez kell. A kép aktiválás díja 1500 Ft (az összeg az áfát tartalmazza), ezért cserébe akár 30 fotót is feltölthet, így téve vonzóbbá hirdetését az érdeklődők számára. A kép aktiválás időtartama 3 hónap.

A másik újdonság, hogy átalakítottuk a kiemelési rendszerünket, ezentúl többféle kiemelés közül választhatják ki a hirdetők az igényeikhez legjobban passzoló megoldást. A megszokott listás kiemelés mellé megérkezett a címkés és kártyás kiemelés, amelyek feltűnőbb kinézettel gyűjtenek több figyelmet és több kattintást.

Most a megújulás jegyében mindkét új kiemelést ingyenesen lehet kipróbálni.

Bővebb információ a kiemelésekről »

Ingatlanok.hu