Hogyan tegyük színesebbé és otthonosabbá lakásunkat?

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mutatunk néhány praktikus ötletet, hogy hogyan dobjuk fel a lakásunk hangulatát.

Szeretnénk mutatni egy pofon egyszerű módszert amivel pillanatok alatt színesebbé teheted a lakásodat különösebb kézügyesség nélkül. Egy olasz dizájner, Loris de Grandi fejéből pattant ki az ötlet amit a Formabilio valósított meg Edera (borostyán) néven.

A “dísz” rombusz alakú elemek összeillesztésén alapszik, amiket kiválóan feltudunk használni lakásunk minden helyiségben és akár még a bútorainkat is díszíthetjük vele. Egy elem varrásmintája úgy van kialakítva, mintha két egyenlő szárú háromszög egymás mellé lenne helyezve. Nagyon puha tapintású, az alja pedig csúszásgátló felülettel van bevonva. Kis tépőzárakkal illeszthetjük össze az elemeket. Nagyon jól mutathat például az ágyunk fejtámláján, vagy akár a kanapén is.

Legnagyobb előnye, hogy abszolút egyedi mintákat hozhatunk létre. Ötleteinknek csak a képzeletünk szabhat határt. Mi alakítjuk a formákat, a színeket és bármilyen felületre felrakhatjuk. Használhatjuk szőnyegként, vagy akár a falra felrakva díszként is. Bármikor könnyedén változtathajuk ízlésünk szerint. Nagyon praktikus kis találmány lakásunk otthonosabbá tételére.