Kiadó ház Székesfehérvár 250 000 Ft

Leírás

Bh-002511. Feketehegyen újszerű 2003-ban épült, 100 nm-es, 4 lakásos sorház, első lakása saját kizárólagos használatú telekrésszel, nagy méretű 22 nm-es egyállásos fűtött garázzsal, teljesen berendezve, gépesítve, klimatizálva, felszerelve hosszútávra bérbeadó.

A lakás két szintes, 100 nm alapterületű és az alábbi helyiségek kerültek kialakításra:

- földszint: előszoba, nappali, amerikai konyha, fürdőszoba + WC, kazántér, lépcsőház.
- tetőtér: 3 hálószoba, fürdőszoba wc-vel.

Fűtését új, gazdaságos cirkó gázkazán biztosítja a földszinten padlófőtéssel, az emeleten radiátoron keresztüli hőleadással.

A lakáshoz kb. 100 nm-es elszeparált telekrész tartozik, ahol egy kis terasz került kialakításra, mely a nappaliból is megközelíthető közvetlenül. A bejárata mellett 22 nm-es elektromos kapuval ellátott fűtött garázs található, melyben 1 autó számára a parkolás megoldott, illetve bicikliknek, kerti szerszámoknak is van bőven hely.

Az elhelyezkedést tekintve frekventált helyen, de mégis családi házas övezetben található. Az elkerülő útnak köszönhetőn a város körül található ipari parkok könnyedén elérhetők, akár csak az autópálya.

Amennyiben olyan ingatlant keres, ahova csak a személyes tárgyait hozná, valamint ízlésesen berendezett és igényesen felszerelt lakásban szeretne lakni családjával, biztos elnyeri a tetszését. A bérleti díjról a tulajdonos számlát ad. Kistestű háziállat tartására van lehetőség, de csak a saját udvarrészen.

Ingatlanbemutató videó: https://youtu.be/WoqCumqTOjQ

A lakás bérleti díja: 250.000 Ft / hó + rezsi.

A beköltözéshez 2 havi kaució, első havi bérleti díj, közjegyzői nyilatkozat, valamint közvetítői díj megfizetése szükséges.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you

Ház részletei

Ár: 250.000 Ft/hónap
Méret: 100 Négyzetméter
Azonosító: 10685893
Irodai azonosító: 325459
Cím: Feketehegy
Telek: 100 Négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: Sorház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 1
Fél szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép