Kiadó lakás Budapest VIII. ker 1 000 Euro

Leírás

VIII. Palotanegyedben, a belváros szívében, sétáló utca közelében, a Mária utca elegáns csendes oldalán, a Lőrinc pap térnél kiadó, teljes-körűen, igényesen felújított lakás. Csak pár lépésnyire a Krúdy sétálóutcától és a Mikszáth tértől, ahol számos hangulatos kiülős hely biztosítja a munka utáni kikapcsolódást.
A 85 m2-es lakásban 2 és fél szoba, konyha, ebédlő, fürdőszoba és külön WC is található.
Közelben számos felsőoktatási intézmény (Pázmány, ELTE, SOTE, Jog, Corvinus), a Múzeumkert és vendéglátó egységek találhatóak.
A lakás fűtése cirkó, egy háromemeletes ház második emeletén található, a szobák az utcafronton vannak, az ebédlő és az előszoba a belső udvarra néz. A házban összesen 8 lakás van.
A lakás nagy felújításon esett át, minőségi bútorokkal berendezett, teljesen gépesített (mosógép, mosogatógép, páraelszívó, gáztűzhely, elektromos sütő, hűtő, mikro).
Pár perc séta a Kálvin tér (3-as Metro, 47-es, 49-es villamos), a 4-6-os villamos, a Rákóczi tér (4-es Metro), a Blaha Lujza tér (2-es Metro).
Az exkluzív lakás esetleg irodának is kiadó számlával 2 havi kaució + tárgyhó, valamint min. 1 éves szerződéskötés után költözhető, bármikor megtekinthető telefonon 06704153587 egyeztetett időpontban..
A bérleti díj nem tartalmazza a közös költség és a rezsi díjait.
Bérleti díj: 1.000 Euro/hó ; 330.000 Forint

Lakás részletei

Ár: 1 000 Euro/hónap
Méret: 85 négyzetméter
Azonosító: 9876085
Irodai azonosító: KL20200112/1
Cím: Lőrinc Pap tér
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Bútorozott: Bútorozott
Kilátás: utcai
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép