Eladó családi ház Apagy 26 499 990 Ft

Leírás

Apagyon korszerű, kényelmes, alacsony rezsijű családi ház eladó. Az épület 2008-ban vasbeton szereltalapra, téglából, cserépfedéssel épület. A 2022-ben elvégzett felújítás során, argon gázzal töltött, hőszigetelt műanyag ablakok, beltéri ajtók, műanyag bejárati ajtók kerültek beépítésre. Az elektromos hálózat is újjáépítésre került, 48 Amperre bővült a hálózat. A ház fűtését elektromos infrapanel, klíma és egy beépített 13 KW-os kandalló biztosítja. A fürdőszoba felújítás során a vízvezeték csőrendszerének, szerelvények, padló és falburkolatok cseréje történt meg. A melegvízellátásról villanybojler gondoskodik.
A lakóház minőségi anyagból és igényes szakmunkával lett felújítva.
A családi házban jelenleg 1 egész szoba, 2 fél szoba, amerikai konyhás nappali, Fürdő WC egyben, kamra helyiségek találhatók, de további szobaszám bővítésére is van lehetőség kis ráfordítással
Finanszírozás:
Az ingatlan CSOK, babaváró kölcsön, és egyéb banki finanszírozással is megvásárolható még. Várom kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra, ahol a legkedvezőbb banki ajánlatok közül választhatnak.

Családi ház részletei

Ár: 26 499 990 Ft
Méret: 63 négyzetméter
Azonosító: 11147329
Irodai azonosító: M230503
Cím: lakaóövezeti
Telek: 1784 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 11-20 éves
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2