Eladó családi ház Bakonyszentlászló 95 000 000 Ft

Leírás

ÚJSZERŰ CSALÁDI HÁZ, FESTŐI KÖRNYEZETBEN!
 
Csak a Tradíció Ingatlan kínálatában!
 
Bakonyszentlászló csendes, forgalommentes, lankás, panorámás utcájában kínálom eladásra ezt az 1687 m2-es telken lévő, 2006-ban épült, folyamatosan karbantartott, ezért újszerű állapotú, bruttó 226 m2-es (nettó 132 m2) nappali + 3 egész + 1 félszobás, dupla garázsos, fedett terasszal is rendelkező kiváló elrendezésű családiházat.
Az ingatlan portájához érve egy térkövezett, a dupla garázs elött kialakított, igényesen befedett gépkocsibeálló, valamint egy esztétikus, frissen felújított kerítés fogad minket. Az előszobába egy felső kategóriás, bevilágító ablakkal is rendelkező INTERNORM ajtón keresztül érkezünk. Innen nyílik a 34 m2-es duplagarázs, egy vendégszobának is alkalmas dolgozószoba, valamint a lakótér.
A magasfényű, világos járólappal burkolt, klimatizált ( 2db inverteres hűtő-fűtő klíma) lakótérbe érve a kamrával is rendelkező, teljesen felszerelt konyhába, vagy a fedett terasszal is összenyitható nappaliba tudunk jutni. Tovább haladva a különböző méretű és formájú hálószobák, valamint egy masszásfunkcióval is rendelkező sarokkáddal és egy masszásfunkciós zuhanykabinnal rendelkező tágas fürdőszoba, egy wc találhatóak, illetve itt helyezkedik el az alagsorba vezető lépcső is.
Az enyhén lankás teleknek köszönhetően az alagsor külön bejárattal is rendelkezik, így akár lakhatásra is alkalmas. A helyiség területe 60 m2, ablakokkal ellátott, amelyben egy zuhanyzóval is rendelkező szauna, egy konditerem, egy vendégszoba, egy kamra és egy mosdó található.
Szintén itt kapott helyet az ingatlan gazdaságos fűtéséről gondoskodó, melegvíztárolós Buderus típusú gázkazán, valamint a szintén Buderus típusú faelgázosító kazán a hozzátartozó 500 L-es tartállyal. A kazánok a külső hőmérsékletet is figyelő közös gépészeti rendszerrel vannak egybekötve, így automatikusan tudják szabályozni az optimális fűtést a házban. A hőleadás az alagsorban radiátorokkal, a házban padlófűtéssel és falfűtéssel üzemel. A ház saját fúrt kúttal is rendelkezik, amelynek vize egy szűrő rendszeren keresztül csatlakozik, így a vezetékes vízellátás mellett használható.
Igény esetén teljes berendezéssel együtt is eladó.
Győri lakás beszámítás lehetséges.
 
Telek:
Az ingatlan összesen 1687 m2-es telken található, amely két különálló, saját helyrajzi számmal bíró, egy 821 m2 és egy 866 m2-es telekből áll. A 866 m2-es hátsó telek egy külön kapuval is rendelkezik.
Falazat:
40 cm Leier tégla, 10 cm Dryvit szigetelés, 10 cm födémszigetelés.
Nyílászárok:
3 rétegű Internorm alumínium ablakok, Internorm bejárati ajtó, Internorm összecsukható alumínium erkélyajtó. Tömör fa belső nyílászárok. Motoros szankcionált garázskapuk.
Fűtés:
Falfűtés, padlófűtés + radiátor. Budeeus típusú kombi gázkazán, 60 L készenléti tartállyal. Buderus típusú faelgázosító kazán, 500 L puffer tartállyal. 2 db inverteres hűtő fűtő klíma. Schiedel kémények kandalóhoz.

Villany:
3x16 A

Garázs:
Dupla garázs + 2 db fedett gépkocsibeálló.
Azonnal bírtokba vehető!
Falusi CSOK igényelhető!
Az ingatlannal kapcsolatban részletekért, bővebb információkért és megtekintésért kérem HÍVJON! Jogi háttérrel, energetikai tanúsítványkészítéssel, díjmentes pénzügyi tanácsadással (CSOK, hitelügyintézés, stb.) állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Ha eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik, akkor kérem keressen!
Rosenbecker Tamás

Családi ház részletei

Ár: 95 000 000 Ft
Méret: 226 négyzetméter
Azonosító: 11110897
Cím: Bakonyszentlászló
Telek: 1687 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 5