Eladó családi ház Becsehely 26 999 900 Ft

Leírás

Megvételre kínálok Becsehely központjában egy 3 szobás, amerikai konyhás felújított 88 négyzetméteres társasházi lakást, melyhez egy kis udvar is tartozik.
Az ingatlan alsó szintjén került kialakításra egy tágas amerikai konyha étkezővel, a nappali, egy mosdó és innét tudunk a pincébe is lejutni, melyet a lépcső alatt találunk. A felső szinten kettő hálószoba kapott helyet, egyikhez erkély is tartozik, itt találunk még egy fürdőszobát. Az előtérben van még egy beépített szerkény, sőt innét jutunk fel a padlástérbe.
A lakás az elmúlt két évben teljes felújításon esett át. A nyílászárók 2 kamrás hőszigetelt műanyag ablakokra lettek cserélve, melyek redőnnyel vannak ellátva. A víz és villamos hálózat is teljes mértékben fel lett újítva, munkálatok után a belső festés is megtörtént. A szobákban és a konyhába mindenhova minőségi fa bútorzat került beépítésre. Külső szigetelés során 10 cm-s szigetelést kapott az ingatlan, ezután a külső festés is megtörtént. Tetőszerkezet is felújításra került, a tető is cserélve lett.
A lakás melegét a beépített fa tüzelésű kandallóval vagy klímával tudjuk biztosítani.
Az ingatlan közvetlen közelében megtaláljuk az iskolát, óvodát, orvosi rendelőt, gyógyszertárat, élelmiszerboltot, fagyizót, buszmegállót.A tömegközlekedés mindkét irányban nagyon jó. Nagykanizsa 17 km, Letenye 5 km, Zalaegerszeg 50 km-re található. M7 autópálya lehajtója is a közelben található, így akár Budapestre, de Horvátországba is gyorsan eljutunk.
Ha nem akar a felújítással bajlódni, akkor megtalálta az önnek megfelelő ingatlant, hiszen ebbe csak költözni kell.

Ha nem szeretne messze lakni lakni a munkahelyétől, akkor itt a lehetőség.
Az udvarban található egy 240 négyzetméteres üzlethelyiség, melynek az irányára 16.999.999.- Ft, ne hagyja ki ezt a lehetőséget.

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol ingatlanvideó és több kép is segíti Önt a választásban!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Családi ház részletei

Ár: 26 999 900 Ft
Méret: 88 négyzetméter
Azonosító: 11051978
Telek: 400 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Elhelyezkedés: Utcafronti
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz