Eladó családi ház Budapest XI. ker 115 000 000 Ft

Leírás

CSALÁDI HÁZ ALBERTFALVÁN - AZ IDEÁLIS OTTHON VÁRJA ÖNT!

Fedezze fel ezt a mesés környezetet és családi házat, amely Albertfalva legelbűvölőbb kertvárosi részén található! Egy igazi gyöngyszem, 534 nm-es telken, festői ősfás környezetben, közvetlenül a patak mellett.Ez a 1957-ben épült otthon 4 szobával, fürdőszobával és konyhával rendelkezik.

Az állapota azonnali beköltözést is lehetővé tesz, de természetesen modernizálással még kényelmesebb és igényesebb otthont varázsolhat belőle a mai kor elvárásainak megfelelőenA ház fűtését és melegvíz ellátását kombinált gáz cirkórendszer biztosítja, ráadásul az éjszakai áram is be van vezetve, így még gazdaságosabb lehet az élet az új otthonában.
A fűtésrendszer, az elektromos hálózat és a tető felújítása az elmúlt 10 éven belül megtörtént.A masszív falak és stabil alapok lehetővé teszik az épület szintráépítését is, így még nagyobb teret adhat álmai megvalósításához!A kamera- és riasztórendszer pedig maximális biztonságot nyújt az otthona számáraAz intim kertben egy 24 nm-es terasz, sütögető, fa szerkezetes szaletli és egy kikövezett szökőkutas tavacska várja Önt.
Emellett egy nagy, 20 nm-es zárható kerti tároló gondoskodik a praktikusságról.A garázs, mely közel 30 nm, bőséges teret nyújt autója és motorja számára, de akár egy saját műhely kialakítására is lehetőséget ad. A környék pedig mindent kínál, amire szüksége lehet. Óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, iskola és több bevásárlási lehetőség (Lidl, Aldi) mind gyalogosan elérhető távolságban vannak.Ha gyermekes család vagy fiatal még az idén akár 20-30 millió forinttal kevesebbet kell saját zsebből az ottehonteremtésre fordítania.Az ingatlan tehermentes, így azonnal birtokba vehető. Az ház önálló helyrajzi számmal rendelkezik, hitelfelvétel is gördülékenyen megoldható.Az irányár csupán ajánlott, tehát bátran keressen meg kérdéseivel vagy megtekintési időpont egyeztetésével kapcsolatban.Hívjon bizalommal, akár hétvégén is, és legyen ez az új otthona a mi segítségünkkel!A kertben egy 24 nm-es terasz, sütögető, fa szerkezetes szaletli és egy kis szökőkutas tavacska teszi még vonzóbbá ezt a mesebeli környezetet. Egy 20 nm-es zárható kerti tároló gondoskodik a rendrakásról.Az elektromos vezetékek és a tető már korábban cserélve lett, így Önnek nem kell ezekkel bajlódnia. A garázs pedig közel 30 nm-en kínál helyet autójának és motorjának, vagy akár egy saját műhelynek.
A garázs teteje kis felújítást igényel, de az itt rejlő lehetőségek kárpótolnak mindenért.A ház fűtése és melegvíz ellátása kombinált gáz cirkóval történik, így az Ön komfortjáról is gondoskodva van. A kamera- és riasztórendszer pedig maximális biztonságot nyújt az otthona számára.Ez a környék ideális választás mindazok számára, akik csendre, nyugalomra és zöldövezeti környezetre vágynak. Közelben óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő és iskola található, valamint Lidl és Aldi bevásárlási lehetőségek is könnyedén elérhetők.

Referencia szám: HZ061742-NOK

Családi ház részletei

Ár: 115 000 000 Ft
Méret: 93 négyzetméter
Azonosító: 11260058
Irodai azonosító: HZ061742-4430311
Telek: 534 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

XI. Kerületben Albertfalván csendes utcában eladóvá vált, 534 nm ősfás ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

XI. Kerületben Albertfalván csendes utcában eladóvá vált, 534 nm ősfás ...