Eladó ház Budapest III. ker, Békásmegyer, 59.000.000 Ft, 100 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Duna House - Amfiteátrum
Duna House - Amfiteátrum
Budapest III. ker, Lajos u. 78.
+36-1-244-81-24
Be My Home Kft
Be My Home Kft
Budapest III. ker, Fürdő u. 2.
+36203346639
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Ár:
59.000.000 Ft
Méret:
100 négyzetméter
Azonosító:
9381483
Irodai azonosító:
16308
Városrész:
Békásmegyer
Cím:
Rézüst utca
Jelleg:
családi ház
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
4
Komfort fokozat:
összkomfort
Fűtés módja:
gáz
Ingatlan állapota:
felújított
Szintek száma:
1 szint + tetőtér
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
panorámás
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
100
Telekterület típusa:
négyzetméter
VISSZAHÍVÁST KÉREK
Most akár havi 3012 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
egyéb
KELLEMES KÖRNYEZETBEN, ÓFALU ÉS JÓZSEFHEGY HATÁRÁN, A BÉKÁSMEGYER FELETTI LANKÁS DOMBOLDALON KÍNÁLOK EGY JÓ ÁLLAPOTÚ IKERHÁZ-felet.

A terület:
Ha ismeri, úgyis tudja: nyugodt, csendes, kristálytiszta levegővel. Családiházas kertváros ahonnan a paneloknak csak a sziluettje látszik, hallani nem lehet őket, és az ottani lakóközönség is ismeretlen fogalom.
Az erdős Józsefhegy lábánál elterülő családiházas övezet ez, méghozzá a legjavából való. És mivel az egész terület az utóbbi néhány 1-2 évtizedben épült be, így hiányoznak a lerobbant, málló vakolatú régi házacskák. Helyettük új- újabb, színvonalas villák sorakoznak megbújva a gondozott, nagy kertekben. És persze a lakóközösség összetétele is más. Közép- méginkább felső középosztálybeliek élnek itt.

A ház:
1995-ben épült egy szép ívű, nagy telekre a kor igényeinek megfelelően. Kialakítása földszint és emelet, amit mára két külön lakássá alakítottak. Különlegessége, hogy a megosztás nem függőlegesen történt, hanem vízszintesen, így az egyes részek egy szintre kerültek. Ezért bár adottságuk eltérő, abban megegyeznek: így sokkal kényelmesebb az élet.

A ház-felek:

A felső szint nettó 100 nm-es, innen a panoráma valósággal lélegzetelállító. Verőfényes, tágas, nagy ablakokkal és a nappalin kívül 3 különbejáratú hálószobával. Sőt: ha ez kevésnek bizonyulna, a felette lévő tetőtér is hozzá tartozik, így a házrész tovább bővíthető. Cserében sajnos nagyon kicsi a kertje.
Tartozik hozzá egy kényelmes garázs az utca szintjén, ami további 3.900.000 Ft-ért megvásárolandó.

Az alsó, földszinti lakás kertkapcsolatos, nagy terasszal és egy hozzá kapcsolódó hatalmas kertrésszel, ami kizárólagos használatában van. Állapota jó, de nem luxus. Viszont könnyedén azzá tehető. Elrendezése nagyvonalú: 2 háló, nagy konyha-étkező. és egy méretes nappali. És panoráma! Mert hiába földszint, hiába van alul: a telek enyhe lejtéséből és nagy méretéből fakadóan már innen is messze elláthat anélkül, hogy a szomszédos épületek, vagy a magas növényzet útját állná.
Tartozik hozzá egy jó méretű garázs az utca szintjén, alatta egy kiváló tárolóval, ami további 3.900.000 Ft-ért megvásárolandó.


Hívjon bátran a hét bármely napján, ha szeretné megnézni, szívesen mutatom.
Erkély:
van
Beépíthető tetőtér:
van
Melléképület:
nincs
Garázs:
van
Pince:
nincs
Parketta:
van
Csatorna:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Több mint 5 milliárd euró értékű magyarországi fejlesztést mutatnak be Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon
Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon. Részletek »
Indított az ingatlanpiac az új évtizedben
A 2020-as év januárjában a kereslet és az adásvételek száma a tendenciának megfelelően alacsony volt. De milyen változásokkal indított az ingatlanpiac? Részletek »
Nyugati tégla vagy keleti panel?
A 2016-os évtől az egekbe szöktek a lakásárak, 2019-ben azonban visszaesés és stagnálás volt megfigyelhető - derül ki a Duna House adataiból. Részletek »
A bíróság szerint az ingatlanközvetítő kizárólagos megbízása esetén is értékesítheti ingatlanát a tulajdonos
Sérti a jóhiszeműség és tisztesség elvét, hogy kizárólagos megbízás esetén a tulajdonos nem értékesítheti ingatlanát. Részletek »