Eladó ház Budapest X. ker, 38.900.000 Ft, 69 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Prop-R-Team Kft
Prop-R-Team Kft
Budapest XIX. ker, Csokonai pavilonsor 5.
+36-70-307-7503
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Duna House Nemes utca
Duna House Nemes utca
Budapest XVIII. ker, Nemes u. 119/e
+36-30-554-4371
Ár:
38.900.000 Ft
Méret:
69 négyzetméter
Azonosító:
9376191
Irodai azonosító:
16032
Cím:
Kőbánya - Újhegy
Jelleg:
családi ház
Egész szobák:
2
Fél szobák:
1
Ingatlan állapota:
Szintek száma:
1 szint
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület:
104
Telekterület típusa:
négyzetméter
VISSZAHÍVÁST KÉREK
Most akár havi 1904 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
térkép
egyéb
ÚJHEGYEN kínálunk eladásra egy magas minőségű alapanyagokból felújított és bútorozott 69m2-es sorházi lakást. Az ingatlanhoz tartozik egy 40m2-es saját kert. A lakásban találhatunk 2 egész és egy a tetőtérben helyet kapott fél szobát. Az étkezős konyha a képeken látható összes bútorral kerül majd átadásra. A szobák padlószőnyeggel, a konyha járólappal burkolt. Az ablakok és az ajtó újra lettek cserélve. A fűtést és a melegvizet egy Junkers kombicirkó biztosítja. Az ingatlan kőzetgyapot szigetelést kapott ami nagyban hozzájárul a kedvező gázszámlákhoz. A hálóban látható óriási beépített szekrény akár az egész család ruháinak tárolására is alkalmas. A kertben még ezen kívül helyet kapott egy tároló helyiség, ahova áram is bevezetésre került, ezáltal műhelynek is tökéletes. A közelben minden megtalálható ami a mindennapi élethez szükséges, tömegközlekedés szempontjából is kiváló: 95 és 195-ös busszal a Puskás Ferenc Stadion (M2) 10 perc alatt, a 28 és 28A villamossal pedig a Blaha Lujza tér 15 perc alatt érhető el..
Az ingatlan tehermentes, tulajdoni viszonyai rendezettek. Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük. Érdeklődni a megadott elérhetőségeken.
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Építőanyag szövetség: lassulás az újlakás-projekteknél
A Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség (MÉASZ) szerint az új lakások vásárlásánál igénybe vehető 5 %-os áfakulcs kivezetésével magyarázható ez. Részletek »
Optimisták a közép-európai ingatlanpiaci szereplők
A válaszadók 45 százaléka tervez új beruházást, 41 százaléka idén egyenlő arányban tervez ingatlanvásárlást és -értékesítést. Részletek »
Már igényelhető a falusi CSOK
A július 1-jével hatályba lépett kistelepülési otthonteremtési támogatás csaknem 2500 magyarországi kistelepülésen elérhető. Részletek »
Kedvezőbbek lettek a közjegyzői díjak
A nagycsaládosokat, a lakásvásárlókat, az időseket és a fiatalokat is kedvezően érinti a július elsején hatályba lépett új közjegyzői díjrendelet. Részletek »