Eladó ház Budapest XXI. ker, 87.000.000 Ft, 144 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Domus Partner Ingatlaniroda
Domus  Partner Ingatlaniroda
Budapest XX. ker, Török Flóris u.83
+36-70-454-2000
Duna House - Óhegy
Duna House - Óhegy
Budapest X. ker, Óhegy utca 1.
+36-12-567-826
Duna House Kossuth Utca
Duna House Kossuth Utca
Budapest XX. ker, Kossuth Lajos u. 48-50.
+36-1-421-0370
Ár:
87.000.000 Ft
Méret:
144 négyzetméter
Azonosító:
9582512
Irodai azonosító:
m131674
Cím:
CSEPEL-KIRÁLYERDŐ , RÁCKEVEI (SOROKSÁRI)-DUNA ÁG
Jelleg:
családi ház
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
4
Fél szobák:
2
Komfort fokozat:
dupla komfort
Ingatlan állapota:
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
602
Telekterület típusa:
négyzetméter
VISSZAHÍVÁST KÉREK
Most akár havi 4337 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
egyéb
CSEPEL-KIRÁLYERDŐBEN, KÉT SZINTES, SZIGETELT, MEDENCÉS, INRASZAUNÁS, FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ GARÁZZSAL ELADÓ!

A RÁCKEVEI (SOROKSÁRI)-DUNA ÁG MELLETT, KIVÁLÓ, BÉKÉS KÖRNYÉKEN, AUTÓVAL ÉS BUSSZAL EGYARÁNT JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ TERÜLETEN, 1991-BEN ÉPÜLT ÉS FOLYAMATOSAN KARBANTARTOTT/FELÚJÍTOTT, 151NM-ES, KÉT SZINTES, TERASZOS CSALÁDI HÁZ, KERTI GARÁZZSAL ELADÓ!

A 602nm-es telken lévő házat a jelenlegi tulajdonosok 1991-ben építették. Azóta folyamatos karbantartások és felújítások történtek az alábbiak szerint.
A, 2000-es években a 2 db fürdőszoba és a konyha került felújításra, beleértve a járólapok cseréjét. Az étkezőben eredeti, asztalossal készítetett fa bútorok találhatók, melyek a konyhai IKEÁS fa bútorokkal színben összhangban vannak. Ebben a felújítási turnusban a földszinti nyílászárók duplafalú ablakokra lettek cserélve.
B, A 2010-es évek magasságában a ház teljes területén a villamos vezetékek is kicserélésre kerültek. Ekkor épült a terasz, mely áll egyrészt a képeken látható kültéri részből, illetve a fedett részből, ahonnan be tudunk jutni a házba. 3 db hálószobában új parketta elhelyezése is történt.
C, 2012-2013-as években kondenzációs gázkazán lett beépítve, illetve műanyag vízcsövek, valamint napkollektor és kültéri vízáramoltatásos, 18nm-es, jaquzzi funkciós, lefedhető medence. A SOLÁRPANEL / napkollektor (5X1,5nm) a kültéri medence fűtéséért felelős, melyet alternatív módon a beltéri gázkazán is el tud látni. A lakás padlófűtéséért a hatékony gázkazán felelős csupán, így biztosítható a stabil és gazdaságos módja a ház fűtésének. Ebben a ciklusban épült az udvaron lévő garázs (25-30nm) és a hozzá tartozó kültéri WC, valamint az emeleti nyílászárók kerültek cserére, amikor is tripla falú ablakok lettek behelyezve, továbbá a tetőszigetelés elhelyezése és zsindelyes tetőfedése is ekkor történt.

A házhoz 3 bejárat tartozik, szigetelt, két szintes, illetve további pince szinttel is rendelkezik. Biztonság szempontjából saját ablaktöréses, nyílászáró-nyílás érzékelős, valamint mozgásérzélős riasztó rendszerrel is fel lett szerelve. A fejlesztések/bővítések engedéllyel történtek. Az ingatlan két vízórával rendelkezik, így a kerti locsolásra alkalmas kültéri vízcsap esetén csatornadíj fizetése nem, csak vízdíj költség merül fel. A ház fűtése nagyon gazdaságos, az éves gázfogyasztásról érdeklődés esetén adok tájékoztatást. A ház akadálymentesített, 4+2szobás. Tetőtérben további 20-30 nm beépíthető terület van.

További kérdés esetén, fizetési, beköltözési feltételekről, illetve megtekintésért hívjon, forduljon hozzám.
Erkély:
nincs
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Hét évnyi fizetésből jön ki egy új lakás itthon
Tavaly 7 évnyi átlagbér kellett egy új, 70 négyzetméteres lakás megvásárlásához Magyarországon. 16 európai ország lakásárait vetették össze. Részletek »
Külföldről hazatelepülők is igényelhetik a falusi csokot
A program július elsejei indulása óta százával érkeztek az igénylések a közvetítő pénzintézetekhez. Részletek »
Építőanyag szövetség: lassulás az újlakás-projekteknél
A Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség (MÉASZ) szerint az új lakások vásárlásánál igénybe vehető 5 %-os áfakulcs kivezetésével magyarázható ez. Részletek »
Optimisták a közép-európai ingatlanpiaci szereplők
A válaszadók 45 százaléka tervez új beruházást, 41 százaléka idén egyenlő arányban tervez ingatlanvásárlást és -értékesítést. Részletek »