Eladó családi ház Diósd 189 900 000 Ft

Leírás

ÚJ, 2 szintes, duplakomfortos, nettó 204,37 nm, 5 szoba + nappali – konyha - étkező, két fürdőszoba + külön kézmosó-WC, tágas helyiségekből álló, dupla garázsos (37 nm), nagy teraszos (40 nm) napfényes, modern stílusú családi ház, 2023 tavaszi költözéssel eladó.
A lakás 474 nm-es saját lekerített telekkel rendelkező, kizárólagos használati megállapodással.
A bejárata is külön utcából nyílik, Utcafront szélessége 20 méter csak a garázzsal van egy közös fala.

10+15 MILLIÓS CSOK felvehető, ezenkívül az 5millió forint áfa tartalmat is visszaigényelheti! A ház elkészült, szinte azonnal költözhető.

A ház AA energetikai besorolással rendelkezik. Az AA osztály hivatalos elnevezése „Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb”,

Az épület, kedvező tájolásának köszönhetően a földszinti nappali és az emeleten lévő szobák is egész nap nagyon világosak. A lakáson belüli folyamatos friss levegőről hővisszanyerős légcserélő rendszer gondoskodik.

A földszint 117 nm hasznos lakóterülettel + 39,7 nm-s terasszal rendelkezik.
Az alsó szinten garázs (36,68 nm), előszoba (11,2 nm), kézmosó - WC, nappali – konyha - étkező (55,51 nm), lépcső alatti tároló, szoba (9,72 nm) fürdőszobával (3.25 nm), és a szinteket összekötő lépcsőház kerültek megépítésre. A nappaliból közvetlen kijárat nyílik a 39,7 nm-s teraszra.
Az emeleten, 86,96 nm-es, egy közlekedő folyosóról (13,29 nm) nyílóan 4 hálószoba (10,15 nm, 15,30 nm, 16,12 nm, 18,60 nm), és egy káddal, mosdóval, WC-vel felszerelt fürdőszoba (13,50 nm), található.

A ház vasalt sávalapra épült 30-as (porotherm) kerámia téglából, a padlóban 10 cm-es lépésálló, lábazaton 10 és 12 cm-es XPS, homlokzaton 15 cm-es polisztirol a záró födémen 30 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel.
A nyílászárók műanyag, bukó-nyíló vasalatú, 3 rétegű üvegezésű ajtók és ablakok, amelyeket rejtett tokozatba épített redőnyökkel (nappaliban elektromos, a többi helyiségben gurtnis) és rolós szúnyoghálókkal is felszereltek. Kívülről és belülről is kőpárkánnyal láttak el.
Az épület minden oldalról járdán körbesétálható.
A tetőről lefolyó csapadékvíz a telken belül szikkasztókba van elvezetve.
A belső kialakítás a végéhez ért a burkolás és szerelvényezés is teljes egészében elkészült magas minőségű lapok és berendezések beépítésével.
A ház központi hűtés-fűtéséről, ami emeletenként külön-külön vezérelhető („H" tarifás energia elszámolással) elektromos MITSUBISHI márkájú hőszivattyú készülék gondoskodik. A földszinten padlófűtés és mennyezet hűtés-fűtéssel, az emeleten padlófűtéssel (a fürdőben törölköző szárító is).
A folyamatos használati melegvíz utánpótlását 300literes hőtároló biztosítja.
A gépészet nagyobb helyigényű berendezései a garázsban kerültek elhelyezésre. Itt akár tárolható bicikli, gyerekjáték, fűnyíró és egyéb kerti szerszámok.
A konyhai gépek külön-külön áramkörről (mindegyik külön biztosítékkal ellátva) működtethetők.
A lakás minden közművel és az ezekhez tartozó főmérőkkel ellátott. 2 db 3x20A villanyórákkal (a hőszivattyúhoz és melegvíz előállításhoz „H" tarifás 18 Ft/kWh).
Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően remek adottságokkal rendelkezik, iskola, óvoda, autóbuszmegállók (amelynek minden járata Bp. Etele térig valamint a kék busz a Camponához megy) az épületben minden közmű földkábelen keresztül érkezik. A házba a tv és az internet is földkábelen keresztül jut be. 2 darab vízóra van beépítve.
Az ügyvédi munkadíjat átvállaljuk a vevők helyett.

Ha bármi további kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! Ingyenes előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel!
AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Családi ház részletei

Ár: 189 900 000 Ft
Méret: 204 négyzetméter
Azonosító: 11273586
Irodai azonosító: 352510
Cím: Diósdliget
Telek: 474 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Geotermikus
Fűtés módja: Hőszivattyú
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: Új építésű
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Diósd

DIÓSDON AZ ÁRPÁD-HÁZI LAKÓPARKBAN új építésű, panorámás családi ...

Eladó családi ház

Diósd

Diósdliget legkedveltebb utcájában, nyugodt, csendes, zöld környezetben, ...

Eladó családi ház

Diósd

Diósdon, jó közlekedési feltételek mellett, M0 autóúttól néhány percre, ...

Eladó családi ház

Diósd

Eladó vadonatúj NAPPALI + 5 szobás, 196 m2-es, téglaépítésű, hőszivattyús, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Diósd

DIÓSDON AZ ÁRPÁD-HÁZI LAKÓPARKBAN új építésű, panorámás családi ...

Eladó családi ház

Diósd

Diósdliget legkedveltebb utcájában, nyugodt, csendes, zöld környezetben, ...

Eladó családi ház

Diósd

Diósdon, jó közlekedési feltételek mellett, M0 autóúttól néhány percre, ...

Eladó családi ház

Diósd

Eladó vadonatúj NAPPALI + 5 szobás, 196 m2-es, téglaépítésű, hőszivattyús, ...