Eladó ház Diósd 35 500 000 Ft

Leírás

Diósd központhoz közeli aszfaltozott utcában, újépítésű házak szomszédságában egy 1477 m2-es, összközműves telken található, 28 m2-es alapterületű, tégla és könnyűszerkezetes építésű családi ház eladó.

A telek L alakú, 30% beépíthetőséggel, minősítése: művelésből kivett hétvégiház, udvar. A rajta lévő épület, téglából és könnyűszerkezettel épült, beton födémmel, zsindely héjazattal.

Alsó szinten étkezőkonyha, fürdőszoba és kamra, az emeleten1+félszoba és egy WC található, Az emeleten1+félszoba és egy WC. A házat L alakban tároló határolja.

Az ingatlan jól bővíthető, sok lehetőséget rejt magában.

A telek két felöl közelíthető meg, az utca felöl és egy szolgalmi útról, így ideális lehet akár két családnak is.

Közlekedése jó, tömegközlekedés 10 perc séta, autóval 2 perc az M0-ás. Közelben Interspar, Diósd központja, ahol orvosirendelő, posta, rendőrség, önkormányzat, iskola, óvoda, bölcsőde, éttermek találhatóak.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ház részletei

Ár: 35.500.000 Ft
Méret: 30 Négyzetméter
Azonosító: 9934719
Irodai azonosító: 157001303
Telek: 1477 Négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: Családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1