Eladó ház Dunakeszi 229 000 000 Ft

Leírás

Gyönyörű parkkal, körbevett autentikusan felújított villa vált elérhetővé Dunakeszi kedvelt részén, csendes mellékutcában.

Bemutató videó: https://youtu.be/yCvwyde1exo

4 beállós garázs, vendégház, fűtött medence épület, borospince, 3 lakosztály + 1 vendégháló, tágas épített terek az udvarban és a házban egyaránt, melynek ötvözése igazán érvényesül. A képek és a videó igyekszik bemutatni ezt a valóban csak személyesen átélhető összhangot.
Óriási körbe épített és gépiesített konyha, külön mosókonyha, előtér és fogadótér, vendégmosdó, kandallós nappali, parkosított udvarra üvegezett impozáns étkező, könyvtár (emeleti nappali), 3 gardróbbal és fürdővel ellátott háló, vendégszoba és tágas teraszok is megtalálhatóak az épület két szintjén.
Hangulatos borospince a főépület alatt, óriásfák, kertész által tervezett tavasztól őszig pompázó, automatizált, parkosított udvar, 1,5 szobás vendégház, szintén külön épület a medencének és garázsnak, mely a teljességet biztosítja.
A teljeskörű felújításkor szigetelést, műemlék tetőt, újra csövezést és vezetékelést, korszerű fan coil fűtés-hűtésrendszert, központi porszívót, öntözőrendszert is kapott az ingatlan.
A tulajdonost kérdezve:
„A végtelen nyugalmat! Tágas tereket, jó szomszédokat. Mintha mindig nyaralnék, mégis nagyon jól közlekedhető, 20 perc a város, hisz 5 módon megközelíthető tőlünk.”

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását.

Ház részletei

Ár: 229.000.000 Ft
Méret: 295 Négyzetméter
Azonosító: 10373277
Cím: Jósika utca
Telek: 1497 Négyzetméter
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: Családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz