Eladó családi ház Dunaújváros 55 450 000 Ft

Leírás

ELADÓ Dunaújváros Újtelepen egy 260 nm-es összes lakóterületű (háromszintes) részben felújítást igénylő családi ház, mintegy 7 + 1 szobával. A főépület 1982-ben épült meg, 2000-ben teljes tetőcsere történt BRAMAC cserépre (50 év garanciával). A családiház nagyon korrekt módon lett megépítve, a kor legmagasabb szintjén használt anyagokból (téglából épült, díszítése balatonfüredi faragott kő és kovácsolt vas korlát kívül-belül). Az ingatlan a város egyik csendes, zöldövezeti családi házas részén, jó út viszonyok és még jobb szomszédokkal körülvéve található.

A CSALÁDI HÁZ FÖLDSZINTJÉN AKÁR EGY VÁLLALKOZÁS (iroda, szépségszalon, stb.) IS KIALAKÍTHATÓ három szobában úgy, hogy a felsőbb szintekre jutás egy külön bejáraton biztosítható. Közművek (víz, csatorna , gáz, villamos energia) teljesen rendelkezésre állnak. Lehetőség van fa tüzelési mód megvalósítására is. A házhoz tartozik még egy négy helyiséges melléképület, amely akár további gépjárműtárolásra, műhelyé alakításra, illetve egyéb tárolásra is alkalmas lehet a tulajdonosának. A helyiségek alatt található egy rendes lejáróval épített pince, ahogyan a ház alatt is van egy kb. 12 nm-es borospince. A ház nyugati oldalán egy teljesen fedett 13 nm-es terasz van, amely télen akár télikertként is funkcionálhat. Az ingatlan áramellátását erősíti a bevezetett ipari áram is. A felújítás jelenlegi állása szerint az összes ablak és a bejárati ajtók újonnan cserélve vannak, a garázsajtó automata, távirányításúra lett kicserélve. A régi redőny tokok helyét is kijavították az ablakcserét követően. Az É-i oldal tűzfalának szigetelési és festési munkáinak előkészületei befejeződtek. Parkolás zárt garázsban, illetve az udvarban lehetséges.

A felrakott képek részben a felújítást megelőzően készültek, de azok előrehaladtával azok folyamatosan cserélve lesznek. Elkezdődtek a szobák régi tapétáinak leszedése, de a tulajdonosok más irányú leterhelése miatt (az ingatlantól 120 km-re laknak) ez most megállt. A családi ház - adásvételi szerződést követően - azonnal birtokba vehető, de költözni csak a villamos vezetékek felújítása, illetve festés mázolást követően lehet, amely már az új tulajdonos feladata lenne, ahogyan a burkolatok esetleges cseréje, változtatása is. A ház melegét egy gáz-cirkó kazán biztosítja, alumínium radiátorokon keresztül. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően nem messze található a TESCO, illetve az OBI áruház, de a város központját könnyen és gyorsan el lehet érni busszal, vagy gépjárművel. Az ingatlan ára forintban lett megadva, de a gyorsuló infláció miatt az eladó dollárban fixálja az árat, amely így: 138.750 $ (ez 400 Ft-os váltási árnál lett megállapítva)

Igény esetén ingyenes pénzügyi tanácsadással CSOK, babváró és OTP-és kedvezményes lakásvásárlási kölcsön teljes körű ügyintézésével, esetleg ügyvédi közreműködés megszervezésével tudunk segítséget nyújtani. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához meglévő ingatlanát el kell adni, vagy el kell még az energiatanúsítványát készíttetni, abban is közre tudunk működni. Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésükre a megadott elérhetőségeken.

Családi ház részletei

Ár: 55 450 000 Ft
Méret: 260 négyzetméter
Azonosító: 10940625
Irodai azonosító: M198717
Cím: Kölcsey Ferenc utca
Telek: 599 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Utcafronti
Szintek száma: 3 szint
Egész szobák: 5
Fél szobák: 1
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Dunaújváros

Dunaújváros Óvárosának csendes kis utcájában eladó kétszintes ikerházrész. A ...

Eladó családi ház

Dunaújváros

Dunaújváros, újtelep városrészében kínálok eladásra egy 3 szintes ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Dunaújváros

Dunaújváros Óvárosának csendes kis utcájában eladó kétszintes ikerházrész. A ...

Eladó családi ház

Dunaújváros

Dunaújváros, újtelep városrészében kínálok eladásra egy 3 szintes ...