Eladó családi ház Eger 29 900 000 Ft

Leírás

Egerben, a Kistályai úton elhelyezkedő ingatlan egy lenyűgöző lehetőséget kínál az érdeklődők számára. Ez a 75 négyzetméteres lakórész és az ezzel együtt járó 200 négyzetméteres vájt tufa pince ideális választás lehet többféle célra.
Az ingatlan sokoldalúsága miatt alkalmas lakóházként is, de a szőlőfeldolgozásra és borászat létesítésére is tökéletes. Kiemelten alkalmas vendéglátó egységként működtetésre is, hiszen a borospince óriási mérete és teremszerű kialakítása lehetővé teszi akár nagy létszámú rendezvények, ünnepségek tartására is. A pincét két különböző bejárat is szolgálja, ami további lehetőségeket nyit meg a felhasználás terén.
Az ingatlan 1990-es években épült, masszív tégla falazattal és minőségi Bramac betoncserép tetővel. Az épületben található kiváló minőségű, hangulatos elemek, például látható gerendás és mestergerendás tetőkialakítás, valamint az emeleten elegáns hajópadló borítás.
A házban egy csodálatosan szép és nagyteljesítményű cserépkályha gondoskodik a fűtésről, amely nemcsak meleget biztosít, hanem különleges hangulatot is teremt az otthonban. A telek mérete 1000 négyzetméter, és panorámás elhelyezkedése miatt gyönyörű kilátást nyújt. A telek teraszos kialakítású, bár még némi tisztítást igényelhet. Ez az ingatlan rendkívül sokoldalú lehetőségeket kínál, és ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék kihasználni az Eger környékén rejlő lehetőségeket, legyen szó lakhatásról, borászatról vagy vendéglátásról. Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző ingatlant, és lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtekinthesse!

Családi ház részletei

Ár: 29 900 000 Ft
Méret: 75 négyzetméter
Azonosító: 11289725
Irodai azonosító: M251834
Cím: Tihamér
Telek: 1000 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Fél komfort
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 3