Eladó ház Fót, 64.900.000 Ft, 124 négyzetméter

Visszahívást kérek
Ez az ingatlan még eladó!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Duna House Fót
Duna House Fót
Fót, Dózsa György u. 44.
+36-27-632-551
Ingatlan-Stúdió
Ingatlan-Stúdió
Fót, Németh Kálmán u. 5.
+36-70-335-25-04, +36-20-517-62-69
Harai Ingatlan Iroda
Harai Ingatlan Iroda
Fót, Móricz Zsigmond u. 3.
+36-27-538-476
Ár:
64.900.000 Ft
Méret:
124 négyzetméter
Azonosító:
9822949
Irodai azonosító:
hz490384-3147997
Cím:
Fóti 124 nm-es ház eladó
Jelleg:
családi ház
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
3
Fél szobák:
1
Ingatlan állapota:
épülő
Fűtés jellege:
egyéb
Kor:
új építésű
Telekterület:
500
Telekterület típusa:
négyzetméter
Most akár havi 2599 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
térkép
egyéb
A jelenleg kialakult helyzet miatt online megtekintésre és ügyintézésre van lehetőség! Kérem keressen bizalommal és további tájékoztatást adok az ügymenetről!HŐSZIVATTYÚS, ENERGIATAKARÉKOS, EMELT SZINTŰ SZERKEZETKÉSZ ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ FÓTLIGETEN ELADÓ!

Egyedülállóan ős-fás környezetű lakópark, ahol a lakók nyugalmát és biztonságát sorompós beléptető rendszer és folyamatos, 24 órás járőr szolgálat biztosítja.

VÁRHATÓ ÁTADÁS: 2020. 08. hó!

Eladó FÓTLIGETEN 505 m2-es telken egy bruttó 124 nm-es, nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, 3 rétegű műanyag nyílászárókkal, terasznál TOLÓAJTÓVAL, biztonsági bejárati ajtóval rendelkező emelt szintű szerkezetkész családi ház.
Ismérvek:
Az építésnél felhasznált anyagok a kor követelményeinek és a hatályos szabványoknak megfelelő, KIVÁLÓ minőségi anyagok. A falak 30 cm vastag POROTHERM téglából készülnek, mely 20 cm vastag hőszigetelést kap.
Az épületben fűtő rendszer készül, NIBE HŐSZIVATTYÚVAL.
A hőleadást a hőszivattyúhoz kapcsolt padlófűtés, a vizes blokkokban a padlófűtést kiegészítő elektromos törölközőszárító biztosítja.
A ház nagy előnye, hogy HŐSZIVATTYÚS rendszerrel épül, ami garantálja majd a tartósan alacsony havi rezsit (fűtés és melegíz), mely a számítások szerint 15.000.- Ft lesz havonta!
Emelt szintű szerkezetkész állapot!
Az épület szerkezete elkészül, bekerülnek a belső válaszfalak, a nyílászárók, megtörténik a gépészeti és elektromos alapcsövezés/alapszerelés. A falak és födémek a belső vakolást és a végleges homlokzati felületképzést is megkapják, továbbá a fehér színű festést.

64900000 Ft
A Duna House kínálatában megtalálható összes ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a kiválasztástól a vásárlásig! Ingyenes hitelügyintézés! Államilag támogatott hitel új és használt lakásokra egyaránt, banksemleges hiteltanácsadónk segítségével. Személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön emailt.
Vásárlóink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!
Ügyfeleink részére folyamatosan keresünk eladó - kiadó ingatlanokat! Eladásra váró ingatlanát is rám bízhatja, annak teljes körű ügyintézésével!

Várom megtisztelő érdeklődését!
Somogyvári Viktória
Platina fokozatú értékesítő, mentor
06 20 415 5070
[email protected]

Referencia szám: HZ490384
Erkély:
van
Erkély mérete:
20.00

Még több eladó ház Fót térségben

Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Koronavírus - Otthon Centrum: az első negyedévben éves összevetésben csökkent az induló projektek száma
A koronavírus hatásai már érezhetőek az ingatlanpiacon, ezt támasztja alá, hogy Budapesten idén az első negyedévben 27 új projekt indult el. Részletek »
Koronavírus hatása az ingatlanpiacra
A koronavírus megjelenése az emberek mindennapjai mellett a gazdaságra is hatással van, mutatjuk mit várhatunk a magyarországi ingatlanpiactól. Részletek »
Lakás kontra családi ház
A lakás kontra ház vita megoldása mindig az adott személytől függ, így összeszedtünk néhány érvet, amely alapján eldöntheti, melyik is az igazán Önnek való. Részletek »
Melyek a legélhetőbb régiók?
A KSH adatai alapján összeállítottuk, melyek az ország legélhetőbb területei, és azt is megmutatjuk mik a pozitívumok és a negatívumok az egyes régiók esetén. Részletek »