Eladó ház Gyál 65 000 000 Ft

Leírás

Varázslatos otthon Gyál legkedveltebb részén!

Már jó ideje Budapest közelében keres nagy házat családjának, de nem találta meg azt a minőséget, amire családja vágyik? Nagy házak esetén kicsinek találta a telket, túl sok kompromisszumot kéne kötni?

Gyál több részére is mondják hogy közkedvelt, azonban aki jól ismeri a települést tudja: a városban van egy olyan rész, amely nem csupán közel van a központhoz, a forgalomkorlátozás miatt roppant csendes, kertvárosi, családbarát közeget jelent az ott lakóknak.

Ebben a környékben kínálok 135 nm-es dupla komfortos, 3 szoba és nappalival ellátott, napsütéses házat Önnek.

A telken található kis kert, a nagy terasz pedig ezt a nyugalmat és békét jelentheti az Ön családja számára. Ha pedig az emeleti szobájából szeretné, ráláthat Gyál legnyugodtabb és legkedvesebb részére az emeleti erkélyről, amely ezt a panorámát szolgáltatja.

A napsütéses családi ház rendkívül jó elosztással rendelkezik, amely tökéletes lehet családja részére. Az amerikai konyha pedig a nagy térrel, de komfortos elrendezésével a minőséget és a modern jegyeket hordozza magában.

Sokan aggódnak az ikerházak kialakítása miatt, azonban nagyon jó hírem van! A két ikerház egyik közös fala a garázs részére esik. Nem csupán az autónkat őrzi meg tehát a fűtött és riasztóval ellátott garázs, hanem elszeparál ikerház szomszédunktól.

További fontos információk: 200 méteren belül találhatunk óvodát, általános iskolát, boltot és buszmegállót is.

Ajánlom fiatal, több gyermekes családnak, akik a minőséget és nyugalmat keresik álmaik otthonában.

Nem elegendő készpénze? Áthidalna? Lakástakarék pénztárt nyitna? Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll az Önök szolgálatára.

Amennyiben további információval a segítségére lehetek, hívjon bizalommal!
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.
Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban.

Érd.: Rusznák Zoltán, tel.: 06-30-839-7966, email: [email protected]

Referencia szám: HZ072345

Ház részletei

Ár: 65.000.000 Ft
Méret: 136 Négyzetméter
Azonosító: 10688617
Irodai azonosító: HZ072345-3803426
Cím: Gyáli eladó 136 nm-es ház
Telek: 360 Négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: Ikerház
Építőanyag: Szilikát
Fűtés jellege: Cirkó
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Térkép