Eladó ház Győr, Bácsa, 42.000.000 Ft, 123 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
A-Z Új Otthon Ingatlaniroda
A-Z Új Otthon Ingatlaniroda
Győr, Cuha u. 7.
36-30-733-9683
Környéken több ingatlant hirdető irodák
INGATLAN 4 YOU KFT.
INGATLAN 4 YOU KFT.
Győr, Bercsényi liget 26
+36-96-318-390
Otthon Centrum - Győr, Batthyány tér
Otthon Centrum - Győr, Batthyány tér
Győr, Batthyány tér 6.
+36-96-524-904
+36-70-454-05-55
Duna House Győr
Duna House Győr
Győr, Révfalu, Szövetség utca 8-10.
+36-96-28-66-77
Ár:
42.000.000 Ft
Méret:
123 négyzetméter
Azonosító:
9495717
Városrész:
Bácsa
Jelleg:
ikerház
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
2
Fél szobák:
2
Komfort fokozat:
összkomfort
Fűtés módja:
gáz
Ingatlan állapota:
épülő
Szintek száma:
földszintes
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
udvari
Kor:
új építésű
Telekterület:
483
Telekterület típusa:
négyzetméter
VISSZAHÍVÁST KÉREK
Most akár havi 2618 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
egyéb
Győrben keres új építésű, minimál stílusú családi házat? Talán ez az ingatlan lesz új otthona.

Győr-Bácsa városrészen, 483,78 nm területű, saját használatú telken épül ez az ikerház rész, mely a különlegesen széles utcafrontnak köszönhetően teljesen elszeparálható, külön bejáratról megközelíthető. Az egyedi adottság biztosítja azon az elvárások meglétét, melyeket egy családi házzal szemben támasztunk. Az ikerház a másik feléhez szerkezetileg csak a garázzsal kapcsolódik, ezzel biztosítva a lakók elkülönült, kerítéssel teljesen leválasztható életterét. (A közös alaprajzon a narancssárga színnel jelölt ingatlan.)

Az egy szintes kivitelezésű, 101,9 nm lakóterű + 15 nm terasz + 26,6 nm garázs alapterületű ház helyiségei a földszinten: előtér, nappali-konyha-étkező közvetlen terasz kapcsolattal, kamra, háztartási helyiség, közlekedő, 3 szoba, gardrób, fürdőszoba, wc.
A főfalak 30-as PHOROTHERM téglából falazottak. A homlokzati hőszigetelés 15 cm, a födém pedig 30 cm vastagságú. A nyílászárók 5 légkamrás ablakok, 3 rétegű üvegezéssel. A bejárati ajtó 5 ponton záródó, hőszigetelt műanyag kivitelezésű. A fűtést és a meleg vízellátást egyedi, gáz üzemű kondenzációs kazán biztosítja. A hő leadók radiátorok. Igény esetén a radiátoros fűtés rendszer padló fűtésre váltható. A kombinát fűtés (radiátor és padló) feláras.
A kivitelező várhatóan 2019. június végén elkezdi az építést. Az aktuális készültségtől függően, Önnek lehetősége van módosítani a belső terek méretét, elrendezését.

Az emelt szintű fűtés kész állapot várható átadása: 2018. november. Kulcsra kész befejezés kérhető. Az ár tartalmazza a telek árát, a közmű fejlesztési hozzájárulások, és a mérő órák díjait, a klíma, a riasztó, és a rejtett elektromos redőny előkészítés, valamint a garázs bejáratán a (Hörmann típusú) billenő kapu költségét is.
CSOK igénybe vehető, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. Az ingatlan megvásárlása esetén Ön mentesül az illeték megfizetése alól mindaddig, míg a záró födém kivitelezése meg nem történik. Amennyiben szeretné megtekinteni a telket, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905405
Terasz:
van
Erkély:
nincs
Beépíthető tetőtér:
nincs
Padlás:
nincs
Garázs:
van
Pince:
nincs
Csatorna:
van

Még több eladó ház Győr térségben

Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Építőanyag szövetség: lassulás az újlakás-projekteknél
A Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség (MÉASZ) szerint az új lakások vásárlásánál igénybe vehető 5 %-os áfakulcs kivezetésével magyarázható ez. Részletek »
Optimisták a közép-európai ingatlanpiaci szereplők
A válaszadók 45 százaléka tervez új beruházást, 41 százaléka idén egyenlő arányban tervez ingatlanvásárlást és -értékesítést. Részletek »
Már igényelhető a falusi CSOK
A július 1-jével hatályba lépett kistelepülési otthonteremtési támogatás csaknem 2500 magyarországi kistelepülésen elérhető. Részletek »
Kedvezőbbek lettek a közjegyzői díjak
A nagycsaládosokat, a lakásvásárlókat, az időseket és a fiatalokat is kedvezően érinti a július elsején hatályba lépett új közjegyzői díjrendelet. Részletek »