Eladó ház Győrújbarát, 77.900.000 Ft, 210 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Otthon Centrum - Győr, Batthyány tér
Otthon Centrum - Győr, Batthyány tér
Győr, Batthyány tér 6.
+36-96-524-904
+36-70-454-05-55
INGATLAN 4 YOU KFT.
INGATLAN 4 YOU KFT.
Győr, Bercsényi liget 26
+36-96-318-390
Openhouse Győr központ
Openhouse Győr központ
Győr, Verseny u. 32.
Ár:
77.900.000 Ft
Méret:
210 négyzetméter
Azonosító:
9684244
Irodai azonosító:
hz482430-3033160
Cím:
Eladó 210 nm-es ház Győrújbarát
Jelleg:
családi ház
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
5
Fél szobák:
2
Ingatlan állapota:
felújított
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
11-20 éves
Telekterület:
2812
Telekterület típusa:
négyzetméter
VISSZAHÍVÁST KÉREK
Most akár havi 4244 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
térkép
egyéb
Éljen stílusosan egy tágas otthonban!

Magas minőségű, elvárásoknak megfelelő, de mégis meghitt családi otthont kínálunk eladásra. Egy fárasztó nap után stílusosan érkezhet haza: a csendes utcában elhelyezkedő otthonába.

Az utcáról feltűnik az elegáns téglaburkolatú kerítés és a kovácsoltvas kapu. A birtokra behajtva a nagyvonalú, körteret formázó kocsifelhajtón keresztül mintha egy film díszletei közé érkeznénk, felbukkan az előkert dús, gondozott növényzete mögött diszkréten megbúvó elegáns épület. Hazaérkezve, az előkerttel egyszintben elhelyezkedő két fűtött garázs egyikébe parkolhatjuk le autónkat, a garázsból kényelmesen és az időjárás viszontagságaitól védve juthatunk fel a lakásba.

Az épület alagsorában a garázsokon kívül egy irodának vagy vendég lakrésznek is alkalmas apartman helyezkedik el, amely teakonyhával és zuhanyzóval is rendelkezik. Továbbá tároló és háztartási, valamint gépészeti funkcióval bíró helyiségeket is találhatunk ezen a szinten.
A lakás szintjei belső lépcsővel is összekötésben állnak, de a nagyvonalú épület adottsága, hogy egy külső lépcsőházzal is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy önálló lakásokként használjuk őket, akár úgy is, hogy több generáció egymás közelében, de intim szférájukat megőrizve lakhassa az épületet.
Az alsó lakószinten elegáns nappalit és ahhoz közvetlenül kapcsolódó étkezőt találunk, amely a teraszos kialakítású különleges hangulatú hátsó kertrészre nyílik, illetve az oldalsó teraszra is közvetlenül kijuthatunk onnan. A többi helyiségtől elkülönülő konyha lehetővé teszi, hogy a sütés-főzéssel járó felfordulás elkülönüljön a nappali terétől. Két tágas, erkélyre nyíló szoba, fürdőszoba és két toalett is kialakításra került ezen a szinten.
A felső lakószinten a tágas nappali – étkező térhez szintén csatlakozik egy igényes kialakítású, jó minőségű gépekkel felszerelt konyha. Két nagyvonalú hálószoba található ugyanitt, amelyek egyike franciaerkéllyel is rendelkezik. Tágas fürdő-WC és külön WC, valamint a kulturált tárolást lehetővé tévő praktikus gardrób szoba biztosítja a felső szint önálló, kényelmes használatát. A két lakószint önálló, egymástól elkülönített gáz és gáz cirkó fűtési rendszerrel rendelkezik.

A lakószintek mindegyikéről és a teraszos kialakítású kert minden pontjáról megejtő panoráma nyílik a környezetre és a Pannonhalmi Apátságra. A kert mérete és adottságai révén lehetővé teszi, hogy az ingatlan tulajdonosa úgy érezze magát otthonában, mintha nyaralna. Az esővizet összegyűjtve a kert öntözésére hasznosítják, amelynek hatása összehasonlíthatatlan a csapvízzel történő locsolással, nem beszélve az elérhető megtakarításról.

A tágas, kényelmes, igényesen kivitelezett, jól benapozott, a természetes környezetéhez szervesen csatlakozó épület lehetővé teszi akár több generáció számára a vidékies hangulatú, lassú sodrású családi élet megvalósítását a vibráló várostól egy kőhajításnyira.

Az ingatlan után érdeklődő kedves ügyfeleink részére a legkedvezőbb feltételek mellett nyújtott finanszírozási és jogi szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésére.

Referencia szám: HZ482430
Erkély:
van
Erkély mérete:
40.00
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Több mint 5 milliárd euró értékű magyarországi fejlesztést mutatnak be Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon
Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon. Részletek »
Indított az ingatlanpiac az új évtizedben
A 2020-as év januárjában a kereslet és az adásvételek száma a tendenciának megfelelően alacsony volt. De milyen változásokkal indított az ingatlanpiac? Részletek »
Nyugati tégla vagy keleti panel?
A 2016-os évtől az egekbe szöktek a lakásárak, 2019-ben azonban visszaesés és stagnálás volt megfigyelhető - derül ki a Duna House adataiból. Részletek »
A bíróság szerint az ingatlanközvetítő kizárólagos megbízása esetén is értékesítheti ingatlanát a tulajdonos
Sérti a jóhiszeműség és tisztesség elvét, hogy kizárólagos megbízás esetén a tulajdonos nem értékesítheti ingatlanát. Részletek »