Eladó családi ház Kaposvár 3 150 000 Ft

Leírás

Szobák száma: 2szoba Alapterülete: 100 m2 Telekterülete: 1 905 m2 Állapota: átlagos

Becsült érték: 6.300.000 Ft
Minimál ára: 3.150.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!
Lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezésű ingatlan, terület 1905 m2. A lakóház alapterülete külső szemrevételezés alapján, becslés útján került meghatározásra kb. 100 m2. Az ingatlan külső szerkezete felújításra szoruló állapotban van. Az ingatlan környezetében park, játszótér található. Az ingatlan becsült kora körülbelül 40-50 év. A környéken ingyenes parkolás biztosított. Az ingatlan közelében boltok, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, és tömegközlekedési eszközök megtalálhatók. Kiépített, jó minőségű aszfaltos úton közelíthető meg. Az ingatlan csendes környéken található, nagy forgalmú út, vasút vagy ipari létesítmény nincs a környezetében. Az ingatlan az árverés után tehermentesen kerül átadásra.
Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.
Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.
Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.
Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.
Kérjük, kérdéseiket az [email protected] (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.

Családi ház részletei

Ár: 3 150 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11167286
Cím: Kaposvár
Telek: 1905 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz