Eladó családi ház Kaposvár 6 000 000 Ft

Leírás

Szobák száma: 2szoba Alapterülete: 60 m2 Telekterülete: 514 m2 Állapota: átlagos

Becsült érték: 6.000.000 Ft
Minimál ára: 6.000.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!
A megvásárlásra kínált ingatlan 514 m2-es telek, rajta kb 60 m2 alapterületű, palatetős, tégla falazatú, teljes közműves lakóház áll. Helyiségei: 2 szoba+nappali, konyha, fürdőszoba+wc, előszoba. Az ingatlan külső szerkezete átlagos állapotban van. Az épület környezete rendezett, jó állapotú ingatlanok társaságában található. Az ingatlan 2 szobás, egyéb helyiségei: konyha, közlekedő, fürdőszoba. A lakóház alapterülete külső szemrevételezés alapján, becslés útján került meghatározásra. Az ingatlan becsült kora körülbelül 40-50 év. Az épület építési anyaga: tégla. Vezetékes vízzel, villannyal, gázzal, csatornával ellátott. A nyílászárók külső szemrevételezés alapján átlagos állapotban vannak. A kerítés anyaga beton, fém, fa. Az ingatlan környezetében hasonló családi házak és épületek találhatók. Kiépített, jó minőségű aszfaltos úton közelíthető meg. Az ingatlan csendes környéken található, nagy forgalmú út, vasút vagy ipari létesítmény nincs a környezetében. Az ingatlan az árverés után tehermentesen kerül átadásra.
Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.
Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.
Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.
Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.
Kérjük, kérdéseiket az [email protected] (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.

Családi ház részletei

Ár: 6 000 000 Ft
Méret: 60 négyzetméter
Azonosító: 11167278
Cím: Kaposvár
Telek: 514 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Kaposvár

Kaposvár zártkerti részén 1064 nm-es telek eladó. Monostor utcához közel, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Kaposvár

Kaposvár zártkerti részén 1064 nm-es telek eladó. Monostor utcához közel, ...