Leírás

MEGLÁTNI ÉS MEGSZERETNI……..
Előfordult már Önnel is,hogy egy lakberendezési újságban meglátott otthonba szívesen beköltözött volna?
Most akár megteheti!
Komárom pár éve kialakult villanegyedében , eladó ugyanis ez az egyedülálló paraméterekkel bíró nagy családosoknak is alkalmas (2017-ben a Szép Házak magazinjában is bemutatott) családi ház!!!!
A luxus igényeket is kielégítő, ház 2012-ben kapta meg mostani arculatát, mely alkalmával a modern ,fiatalos stílust célozták meg, tágas terekkel,mely lehetőségek tárházát kínálják a benne lakóknak.
Már az utcába beérve ,különös jó érzés tölti el az odaérkezőket…Csend ,nyugalom,patakpart ,szellős utca kép….Majd megpillantva a hatalmas saroktelekre épült letisztult épületet ,érezhetjük,hogy nem akármilyen ingatlanba érkeztünk:
A több mint 2000 nm-es saroktelek , kertész által komponált és karbantartott,mely minden évszakban színt visz az elegáns modern villa épületnek.
A ház külső és belső egyedi jellegét, az egyszerű formavilág,kivételes anyagválasztások és a különleges egyedi tagoltsága adja,mely az esztétikumon kívül egy igazi élhető otthont eredményez.
Az ingatlan belső elrendezése egy L alakot formáz.
A kényelmes előszobából az egyik irányba a gyerekek birodalma kezdődik 3 hálószobával,a szobák között gardróbbal,saját fürdőszobával,melyek összekötő folyosójának az átriumos kialakítása engedi be a természetes fényt és a kert egy részének látványát.
Az előtérből a másik irányba indulva egy dolgozó szoba,egy háztartási helyiség és a szülői részleg található,ami a ház idáig látott egyediségét viszi tovább,azzal a kifinomult, luxus érzetet kínáló megoldással,hogy a hálószoba egy légtérben van a fürdőszobával.
Így ez a feltöltődés, a relaxáció helyszíne is lett. Olyan intim térré vált, ahol önmagunkra figyelhetünk, lazíthatunk és megvalósíthatjuk az otthoni wellness élményt.
A ház belső elrendezésekor a központi helyre került a nappali, elválasztva a nappali tevékenységek helyiségeit a csendesebb, hálórészlegektől.
A közösségi élettér nyitott födémes kialakítása , a tetőtéri ablakok,valamint a minden oldalról körbevett hatalmas üvegfelületű terasz ajtók és ablakok minden napszakban fényárba öltöztetik a lakást.
És az a KONYHA!!!!....
Azt mondják a fészekrakáshoz a nők értenek igazán. Ösztönösen tudják mit, merre, hogyan, s hogy végül mitől működik majd az egész. Garantálom, ha ezt a konyhát bármely háziasszony meglátja, rögtön álmai otthonában érzi majd magát !!!
Az egyedi tervezésű, modern vonalú konyhabútor konyhaszigettel, rengeteg tároló résszel,munkafelülettel , kiváló minőségű beépített konyhai gépekkel teszi kényelmessé a mindennapokat.(Az ingatlanban egyébként nem csak a konyhabútor,hanem a teljes bútorzat a vételár részét képezi)
Kiemeljük még az épület stílusával harmonizáló parkosított kertet,a fedett 32nm-es,épített kerti sütővel ellátott teraszt ,melyre a ház konyhájából juthatunk ki,illetve a másik 20nm-es nyitott teraszt,mely egy modern épített szökőkúttal végződik. .A kerti utakkal átszőtt mindig gyönyörű pázsitra pedig az egész kertet behálózó (kút vizet használó) öntözőrendszer a garancia.
Az ingatlanhoz tartozik még egy 40 nm-es garázs, ami felett egy kívülről megközelíthető napozóterasz található, az épület tető alatti részén raktározási lehetőség,külső és belső megközelítéssel,kutyakenel, a telek sarkában beton aljzattal ellátott 20 m2-es trapéz lemez fedéssel kialakított tároló.
És …És…És… a szinte felsorolhatatlan extrák,kényelmi ,és funkcionális ,illetve egyedi építészeti megoldások.

Műszaki leírás:
- Alapozás:38 db 90*300 cölöpalap-fejgerendával összekötve.
- Tartószerkezetek: körítő falak 30NF porotherm falazat,helyenkénti vasbeton pillérerősítéssel-első kétsorban alul Ytong 20,monolit vasbeton födém,
- Falazatok:főfalak 30NF porotherm falazat,válaszfalak 10 cm vastag 10NF téglából
- Felületképzések:
- külső homlokzati szigetelés: 20 cm NIKECELL GRAFIT szigetelés+fehér kapart vakolat
- 20 cm-es lépésálló aljzatszigetelés.
- falburkolat részben Okouma fa rétegelt lemezzel rozsdamentes távtartókkal szerelve
- belső falfelületek gépi vakolat
- homlokzati nyílászárók :Internorm Passion Kanto Design műanyag ablakok -külső ezüst színű alumínium borítással
- A nappali és étkező feletti nyitott födémnél 4 db ROTO DESIGNO billenő műanyag ablak van elhelyezve,3 rétegű üvegezéssel és hőszigetelő csomaggal(árnyékoló),esőérzékelővel,2 ebből távirányítóval nyitható.
- bejárati ajtó Internorm aluminium,
- garázsajtó hörmann.
- belső ajtók:egyedi gyártású fehér selyemfényű préselt fa ajtók(Szalafa)
- burkolatok:nappali-folyosók és hálószoba többször felcsiszolható Kaindl rusztikos tölgy extra fehér 13 mm-es készparketta,kisszobák szőnyegpadló,fürdőszobák+wc mázas kerámia padló és fali csempe.
- tetőfedés: Félnyeregtető,Mediterrán antracit beton tetőcseréppel
- fűtés : :BAXI LUNA3 Comf HT típusú kondenzációs gázkazán és SOLIDA 7 típ.vegyestüzelésű öntöttvas kazán Honeywell termosztáttal 3 külön fűtési körben. KERMI szelepes lapradiátorok,fürdőkben padlófűtés és törülközőszárítós csőradiátor. Nappaliban kandalló
-vízellátás:használati meleg víz előállítását Baxi kondenzációs gázkazán végzi,a meleg víz ellátásáról egy Sime Solide 7 álló HMV 400m3-es tároló gondoskodik. A meleg víz gyártásra a vegyes tüzelésű SOLIDA 7 tip. kazán is alkalmas .
- beépített vízlágyító : BEWAMAT BIO 25.
- műszaki berendezések:
- AEG típ. mosogatógép,2 db BLANCOMETRA ALUMETAL típusú mosogató Kludi csaptelepekkel és IN SINK ERATOR 65 típusú konyhamalaccal,
- mosdókagylók Roca típusúak fehér színben,kádak:beépített akrill kádak kludi csapteleppel,zuhanyzók KLUDI DUAN SHOWER SYSTEM
- geberit tip.beépített tartályos konzolos mélyöblítésű ROCA ill.ROCCO tip.wc kagyló lecspodás mentes ülökével és ROCA ill. ROCCO tip. bide.
- villamos felszereltség: Legrand Valena tipusú kapcsolók-dugaljak,
- szobákban-fürdőkben álmennyezetbe süllyesztett armatúrák ledes izzókkal ellátva,
- nappaliban konyhában függeszték és ledes lámpatestek. házimozinak kialakított csatornázás a falban és mennyezetben.
-szellőző rendzser:ZEHNDER ComfoAir 550 Luxe lakásszellőztető rendszer-entalpiás hőcserélővel(bejövő és kimenő páratartalmat egyenlíti ki)
-riasztó/kamerarendszer:Paradox riasztó rendszer füstérzékelővel a konyhában és nappaliban
-kültéri kamerarendszer.
-Panasonic tip. légkondiciónáló a nappaliban.
- árnyékolás:Déli oldalon nagy üvegfelületeken automata zsaluzia,a többi ablakon pliszé (belső árnyékolás),a nyitott födém ROTO típusú tetőablakain külső árnyékoló roló.
Az ingatlanhoz tartozó 2000nm-es telken 30%-os a beépíthetőség,így ha további ráépítésen gondolkozik (vendégház stb..)itt azt is megvalósíthatja.
Összegezve :itt minden lehetőség adott egy minőségi élet kezdetéhez!
Látni kell, érezni kell. A többi már jön magától....
Ezek után pedig már csak az időpont egyeztetés van hátra amit az alábbi telefonszámon tehet meg:
Szabó Szilvia
0670 367 76 36
Kérjük,hogy becsengetéssel a lakókat ne zavarják,minden további kérdéssel kapcsolatban irodánk bármikor szívesen áll a rendelkezésükre.

Ház részletei

Ár: 200.000.000 Ft
Méret: 257 Négyzetméter
Azonosító: 9734754
Irodai azonosító: 4962
Cím: Komárom
Erkély mérete: 53.00 Négyzetméter
Telek: 2129 Négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: Családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 6