Eladó családi ház Körmend 19 990 000 Ft

Leírás

REMEK ELRENDEZÉSŰ, VILÁGOS CSALÁDI HÁZ!

Körmend vasúton túli részén, csendes, rendezett, kertvárosi környezetben, 601m2-es telken eladó egy 69m2-es, 2 különnyíló szobás (könnyen 3 szobássá alakítható), nagy részben felújított, ÚJ ABLAKOKKAL FELSEZERELT, tégla építésű családi ház, melléképülettel.

Az épület az 1960-as években épült téglából, a korra jellemző masszív, időtálló technológiával, anyagfelhasználással. Belső elrendezése kitűnő, két tágas, különnyíló szobája mellett egy étkezős konyha, egy méretes kamra, ablakos fürdőszoba, egy külön wc, és egy előszoba helyiségek kaptak helyet a házban. Könnyen átalakítható 3 szobássá, a nagyobbik szobából amerikai konyhás nappalit képezve, a mostani konyha és a kamra egybenyitott területe áll rendelkezésre új hálószobának.

Az épületben korábban több felújítási munka is megtörtént. Ennek során kicserélték az összes ablakot és a bejárati ajtót, ezek mostmár korszerű, műanyag nyílászárók. Ezen kívül a szobákban, a konyhában és a wc-ben is felújítás történt. Jelenlegi állapotában, az épület fürdőszobája és kamrája igényel felújítást.

Fényviszonya remek, minden helyisége ablakos, melynek köszönhetően szellőztetni is könnyű. A kilátás a szobákból az előkerten keresztül csendes utcára, a többi helyiségből a kert irányába nyílik.

A ház fűtését jelenleg vegyes tüzelésű cserépkályhák szolgáltatják, a melegvizet villanybojler állítja elő. A fűtési rendszer korszerűsítése megoldható gázzal (házon belülre be van kötve), villannyal (akár napelemekkel támogatva, hőszivattyúval is), de akár vegyes tüzelésű kazánnal is.

A telek mérete 601m2, a házon kívül még egy két részre tagolt melléképület található meg rajta, mely tárolónak, műhelynek, de némi átalakítással garázsnak is hasznosítható. Ezen felül bőséges hely áll rendelkezésre pihenő, sütögetőhely, játszótér, díszkert, veteményes, és természetesen gépkocsibeállás számára is.
A szomszédság csendes, rendezett, a környező épületek esztétikusak.

A közelben óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, üzletek, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek könnyen elérhetőek. Sétatávolságra van a helyi, 2-es számú autóbusz megállója, mely a városközpontba közlekedik, továbbá a vasútállomás is (a vasút zaja nem hallatszik ide). Autóval a 86-os és M80-as utak felől percek alatt elérhető az ingatlan.

A ház irányára: 22,99 M Ft

Irányár: 19990000 Ft

Referencia szám: HZ058131

Családi ház részletei

Ár: 19 990 000 Ft
Méret: 69 négyzetméter
Azonosító: 11197921
Irodai azonosító: HZ058131-4203034
Telek: 601 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép