Eladó ház Kőszeg, 69.000.000 Ft, 204 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Subicz Zoltánné
Smart Ingatlan Sárvár
Subicz Zoltánné
+36-70-420-84-17
Környéken több ingatlant hirdető irodák
Büki-Ingatlan
Büki-Ingatlan
Bük, Kossuth L. u. 1-3
+36-30-908-2079
Otthon Centrum - Szombathely
Otthon Centrum - Szombathely
Szombathely, II. Rákóczi F. u. 1. (Isis sarok)
+36-94-505-222
Városi Ingatlaniroda
Városi Ingatlaniroda
Gyál, Dél-Pest és az ország egész területén
+36707722711
Ár:
69.000.000 Ft
Méret:
204 négyzetméter
Azonosító:
9525227
Irodai azonosító:
sz028623-2865514
Cím:
Kőszegi 204 nm-es ház eladó
Jelleg:
családi ház
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
4
Fél szobák:
1
Ingatlan állapota:
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
11-20 éves
Telekterület:
1483
Telekterület típusa:
négyzetméter
VISSZAHÍVÁST KÉREK
Most akár havi 3880 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
térkép
egyéb
Családjának keres kényelmes otthont?
A 19 éve épült házat tulajdonosai alaposan megtervezték, fontos volt számukra, hogy magas minőségű, értékálló anyagokat építsenek be precíz kivitelezés mellett.

Az épület átgondoltan, harmonikusan kapcsolódik környezetéhez. A bejárat már sejteti a hangulatos belső miliőt. Ösztönösen megérezzük, hogy itt jól érezhetjük magunkat. Az előszobából egy tágas nappali, étkező, konyha egységbe jutunk, amely átgondoltan tagolt és a tágasság ellenére képes meleg fészekként funkcionálni. Köszönhető ez nagyban a ház középpontjában található tégla (svéd) kályhának, mely túl azon, hogy kellemesen átmelegíti a teret, a lobogó tűz látványával lazítja el a lakókat. Igény esetén erről üzemeltethető a központi fűtés is, amely amúgy gázkazánról működik. A kerámia burkolatok alatt padlófűtés fut körbe.

Tágas dolgozószobája közvetlenül a bejárat mellett nyílik, így akár otthoni praxis, iroda célra is ideális.
Konyhájában akár az egész család felsorakozhat egy közös főzésre, melyet a télikertben lévő 6-8 fős étkezőnél kényelmesen elfogyaszthatnak. A földig érő ablakok azt a hatást keltik, mintha a szabadban étkezne, de ha valóban ezt szeretné csak ki kell lépni a szélvédett teraszra. Kamrája szintén tágas.
A ház hátsó, intim része rejti a hálószobákat. Igény szerint kettőt vagy hármat és a családi fürdőt.

Amennyiben a tágas garázson keresztül érkezik haza, egy kis belépőn keresztül jut a nappaliba. Innen nyílik még a vendég WC illetve a szoba méretű háztartási helyiség ami nem csak a háziasszonyok álma. Itt nem kell majd a száradó ruhákat, vagy a vasaló állványt kerülgetni a lakásban. A garázsból érhető el a tárolóként használt nagyméretű padlástér is.

A ház külső nyílászárói REHAU műanyag ablakok. Belső ajtók mind fából vannak. A hálókban borovi fenyőből készült hajópadlót fektettek le. Beépített bútorai mind egyedi asztalos munka kivitelűek.

Tágas kertje sok lehetőséget rejt magában. Medencét szeretne? A víz és csatornakiépítés már megtörtént. Esetleg saját gyümölcsöst vagy megtermelné a főzés alapanyagait? Itt ez mind megoldható.

Irányára 75 millió forint. Ez 368.000Ft/m2 az 1500m2es telket nem számítva.

Szeretne egy kényelmes családi otthont a nyugati határszél hangulatos városkájában? Akkor Önre vár ez a 10 éve épült igényes ház Kőszegen! Olyan mint a képeken! Jöjjön és nézze meg!

Referencia szám: SZ028623-NOK
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Optimisták a közép-európai ingatlanpiaci szereplők
A válaszadók 45 százaléka tervez új beruházást, 41 százaléka idén egyenlő arányban tervez ingatlanvásárlást és -értékesítést. Részletek »
Már igényelhető a falusi CSOK
A július 1-jével hatályba lépett kistelepülési otthonteremtési támogatás csaknem 2500 magyarországi kistelepülésen elérhető. Részletek »
Kedvezőbbek lettek a közjegyzői díjak
A nagycsaládosokat, a lakásvásárlókat, az időseket és a fiatalokat is kedvezően érinti a július elsején hatályba lépett új közjegyzői díjrendelet. Részletek »
Igen, a babaváró hitellel kiváltható más hitel is
A babavárót önerőként be lehet számítani a lakáshitel felvételbe, és várhatóan nem korlátozzák, hogy a babaváró hitellel más kölcsönt kiváltsanak az ügyfelek. Részletek »