Eladó családi ház Kunágota 6 490 000 Ft

Leírás

Kunágota központjában, a Református templomtól nem messze, 1915m2-es telken eladó egy 162m2-es, 5 szobás, nagypolgári hangulatú, tágas terekkel rendelkező, cirkófűtéses, összközműves, felújított homlokzatú, belülről kisebb szépítés után költözhető állapotú családi ház, több melléképülettel.

Az ingatlan hagyományos építési technológiával épült, vert falazatú, 60-as falvastagsággal. Statikai állapota, állaga remek. Külső homlokzata felújításra került, szép állapotú.

A házban 5 szoba, egy tágas előtér, fürdőszoba + wc, egy hatalmas, nappalinak is megfelelő méretű konyha, és egy méretes kamra helyiségek kaptak helyet. A belső elrendezés könnyen alakítható, a szobaszám is növelhető a méretes helyiségek felosztásával, de a helyiségek funkciója is jól cserélhető. Mérete, elrendezése okán a ház nagycsaládosok, vagy több generáció számára is kényelmes lakhatást biztosít.

Fényviszonya remek, délies kitettségének és nagy ablakfelületeinek köszönhetően egész nap világos. Az ablakok csendes utcára és zöld udvarra néznek.

Az épület fűtését gázcirkó biztosítja, az ingatlan összközműves, víz, gáz, villany, csatorna be vannak kötve.

A telek 1915m2 méretű, a házon kívül több melléképület is megtalálható rajta, melyek tárolóként, műhelyként, garázsként, nyári konyhaként is remekül hasznosíthatóak, de akár lakótérnek is átalakíthatóak. Mérete okán a telek nem csak pihenős, sütögetőhely, játszótér, díszkert számára nyújt elegendő helyet, de gazdálkodás céljára is remekül alkalmas. Autóbeállás természetesen több jármű számára is megoldott.
A tárolási lehetőségeket a melléképületeken felül pince is bővíti.

A ház a központhoz közel helyezkedik el, óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, üzletek, szolgáltatások gyalogosan is könnyedén elérhetőek. A szintén közeli autóbuszállomásról közvetlen járatok közlekednek Békéscsabára, Gyulára, Battonyára és Mezőkovácsházára is.

Az ingatlan irányára: 6,49 M Ft

Irányár: 6490000 Ft

Referencia szám: HZ012250

Családi ház részletei

Ár: 6 490 000 Ft
Méret: 162 négyzetméter
Azonosító: 11197768
Irodai azonosító: HZ012250-4203029
Telek: 1915 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép