Eladó ház Kunsziget 48 888 000 Ft

Leírás

EZZEL MÁR NEM KELL KÜLÖN SZÁMOLNIA: az ár tartalmazza a telek árát + emeltszintű fűtéskész felépítmény árát BB energetikai előírásoknak megfelelően + megújuló energiát - és mindezt 5%-os ÁFÁval!

 

Igényli a nagy tereket? Nem szereti a zsúfolt otthont?  Szüksége van 4 hálószobára? Nem kedveli az egyen-épületeket! Akkor ez lesz az ÖN ajánlata:

Kunszigeten - új kialakítású lakóparkban -  csodálatos természeti környezetben építik fel Önnek ezt a CSALÁDI házat. 

Kellemes megjelenés, funkcionális alaprajz, minőségi anyaghasználat, korrekt kivitelezés. Kell ennél több ? Igen: Értékálló befektetés!

 

2.sz. OTTHON nettó 117 nm, melyhez tartozik még egy 18 nm terasz is. 

Helyet kapott itt a tágas előszoba, a két oldalra tájolt nappali, a szükség esetén külön választható konyha-étkező, és a kiszolgáló helyiségek /mosdó, kamra, tároló és háztartási helyiség/. A család kényelmét a három nagyméretű hálószoba szolgálja igazán! Kialakításra kerül még egy kocsibeálló is.

 

Egy kevés műszaki tartalom: sávalapra 30 NF tégla falazat és 15 cm-es homlokzati szigetelés kerül. A könnyűszerkezetes födémre 25 cm-es szigetelés kerül, Terrán tetőcserép fedéssel. A nyilászárók 3 rétegű üvegezéssel, 5 légkamrás tokkal készülnek. A fűtésről és a melegvízről kondenzációs kombi kazán gondoskodik padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal. Megújuló energetika.

A megjelölt ár emelt szintű fűtéskész állapotra vonatkozik, 2020-as  kivitelezés. Kulcsrakész átadás is lehetséges, külön megállapodás alapján.

 

Illetékmentesség, CSOK és állami támagatások igénybe vehetők.

 

 

Irodánkban bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.

 

Hívjon! beszéljük meg! akár hétvégén is!

 

Ház részletei

Ár: 48.888.000 Ft
Méret: 118 Négyzetméter
Azonosító: 10255184
Irodai azonosító: 165901539
Telek: 520 Négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: Családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: Új építésű
Egész szobák: 1
Fél szobák: 3