Eladó családi ház Mikosszéplak 21 800 000 Ft

Leírás

Mikosszéplak településen kínálom megvételre ezt a bruttó 90 nm-es családi házat. A település az ország nyugati részén, Vas megye délkeleti csücskében fekszik, a környezet csodaszép, a falut szőlőhegyek és erdők veszik körül.

A község mellett lévő Szajki-tavak nemcsak a magyar embereket vonzzák mágnesként, külföldről is érkeznek ide turisták, hogy kiélvezzék a békés, nyugodt környezetet. Ha ez nem lenne elég, a "tengerünket", a Balatont is csupán 40 perces autóútra találjuk innen.

Az épületben 10 évvel ezelőtt felújítások történtek, hőszigetelt fa nyílászárók kerültek beépítésre, a helyiségek új burkolatokkal lettek ellátva. A cseréphéjalású tetőszerkezet jó állapotú, a tetőtér (kb. 60 nm) beépíthető. A födém is szigetelve van, és néhány éve az épület lábazati szigetelést is kapott.

Az ingatlanban az alábbi helyiségek találhatóak: 2 szoba, nappali, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, külön WC, közlekedő.

A szobákban laminált padlóburkolatot találunk, a többi helyiségekben járólap van. A fűtés jelenleg a nagyon hangulatos cserépkályhával és egy hagyományos kályhával megoldott, de a gáz-fűtési rendszer kiépítésére is van lehetőség.

Az udvaron egy 112 nm-es (16 m x 7 m) csarnokot is találunk, illetve különálló garázst, több tárolót.
A telek 1 687 nm nagyságú, minden oldalról bekerített, a kertben több gyümölcsfa, veteményezésre/gazdálkodásra alkalmas terület van, illetve ásott kút is fellelhető.

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és ha tetszik, tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Családi ház részletei

Ár: 21 800 000 Ft
Méret: 74 négyzetméter
Azonosító: 11216139
Telek: 1687 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz