Eladó ház Nógrádkövesd, 27.000.000 Ft, 290 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Ár:
27.000.000 Ft
Méret:
290 négyzetméter
Azonosító:
9681472
Irodai azonosító:
hz458817
Jelleg:
családi ház
Építőanyag:
vályog
Egész szobák:
4
Ingatlan állapota:
épülő
Szintek száma:
földszint + tetőtér
Telekterület:
2
Telekterület típusa:
négyzetméter
VISSZAHÍVÁST KÉREK
Most akár havi 5351 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
térkép
egyéb
FALUSI CSOK IGÉNYELHETŐ!!

ELADÓ Birtok a Cserhát „Zöld Szívében”
Budapesttől 70 km távolságra, Nógrádkövesden található, egy két részből álló birtok. Háborítatlan, természet közeli világ, mindössze 45 perc autózással, családi otthon, valamint üzleti vállalkozás is lehet egyszerre!

Az alábbi linken mindkét birtok megtekinthető: https://youtu.be/CxU9kAqrMPQ

A Nap erejét maximálisan kihasználó, D-K-i tájolású 290 nm-es szerkezetkész ház felújítása, és bővítése 2012- ben kezdődött. A 92 éves „L” alakú vályogház új építésű része, vadonatúj vályogtéglából készült, - ennek az ősi építkezési módnak minden előnyét megtartva és tovább éltetve. Különlegesen egészséges életteret biztosító épületszerkezet jött így létre, ahol a dél-keleti tájolás a nap sugárzó erejét is hasznosítja.

Az épület igény szerint két, illetve három külön bejáratú lakás kialakítására is alkalmas, illetve a korábbi tervek szerint
üzleti célra is kiválóan használható!
A ház két végénél lévő helyiségek, közvetlenül kapcsolódnak a padlástérhez, amely lehetőséget teremt az egyes lakrészek, - nem szokványos -, tetőtérhez való csatlakozásához. A tetőszigetelésük fa burkolattal, Bachl hőszigetelő rendszerrel készült.
Az egyik külön bejáratú rész 60 nm alapterületű, a padlástér felé bővíthető, a másik 120 nm, mely szintén külön bejárattal rendelkezik..
Hozzá tartozik egy, 15 nm-es fatároló, 40 nm fedett terasz, és egy 10 nm boltíves, kővel kirakott pince.

A telken egy természetes kerti tó, mely alkalmas haltelepítésre is, parkosított kert, díszfák, gyümölcsfák találhatóak, s a telek egyik határoló vonala egy természetes kis patak.
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Az erős gazdaság miatt vonzó Magyarország a befektetőknek
Magyarország azért vonzó az ingatlanbefektetőknek, mert stabil a makrogazdasági környezet - jelentette ki az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke. Részletek »
Szegeden geotermikus fűtési rendszer kerül bevezetésre több lakásban is
Huszonkét milliárd forintos beruházással, uniós támogatással geotermikus fűtési rendszert alakítanak ki több szegedi városrészben. Részletek »
Magyarországon 130 ezer változó kamatozású lakáshitel-szerződés van - MNB
Körülbelül 130 ezer változó kamatozású lakáshitel-szerződés van az országban - mondta Binder István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője szerdán. Részletek »
Ilyen eredményt ért el a Duna House a második negyedévben
A csoport közleménye szerint 2019 második negyedévében növelni tudta franchise és pénzügyi közvetítésből származó eredményét. Részletek »