Eladó ház Nógrádkövesd, 27.000.000 Ft, 290 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Ár:
27.000.000 Ft
Méret:
290 négyzetméter
Azonosító:
9681472
Irodai azonosító:
hz458817
Jelleg:
családi ház
Építőanyag:
vályog
Egész szobák:
4
Ingatlan állapota:
épülő
Szintek száma:
földszint + tetőtér
Telekterület:
2
Telekterület típusa:
négyzetméter
VISSZAHÍVÁST KÉREK
Most akár havi 5712 Ft-ért biztosíthatja leendő ingatlanát! Kattintson ide!
leírás
térkép
egyéb
FALUSI CSOK IGÉNYELHETŐ!!

ELADÓ Birtok a Cserhát „Zöld Szívében”
Budapesttől 70 km távolságra, Nógrádkövesden található, egy két részből álló birtok. Háborítatlan, természet közeli világ, mindössze 45 perc autózással, családi otthon, valamint üzleti vállalkozás is lehet egyszerre!

Az alábbi linken mindkét birtok megtekinthető: https://youtu.be/CxU9kAqrMPQ

A Nap erejét maximálisan kihasználó, D-K-i tájolású 290 nm-es szerkezetkész ház felújítása, és bővítése 2012- ben kezdődött. A 92 éves „L” alakú vályogház új építésű része, vadonatúj vályogtéglából készült, - ennek az ősi építkezési módnak minden előnyét megtartva és tovább éltetve. Különlegesen egészséges életteret biztosító épületszerkezet jött így létre, ahol a dél-keleti tájolás a nap sugárzó erejét is hasznosítja.

Az épület igény szerint két, illetve három külön bejáratú lakás kialakítására is alkalmas, illetve a korábbi tervek szerint
üzleti célra is kiválóan használható!
A ház két végénél lévő helyiségek, közvetlenül kapcsolódnak a padlástérhez, amely lehetőséget teremt az egyes lakrészek, - nem szokványos -, tetőtérhez való csatlakozásához. A tetőszigetelésük fa burkolattal, Bachl hőszigetelő rendszerrel készült.
Az egyik külön bejáratú rész 60 nm alapterületű, a padlástér felé bővíthető, a másik 120 nm, mely szintén külön bejárattal rendelkezik..
Hozzá tartozik egy, 15 nm-es fatároló, 40 nm fedett terasz, és egy 10 nm boltíves, kővel kirakott pince.

A telken egy természetes kerti tó, mely alkalmas haltelepítésre is, parkosított kert, díszfák, gyümölcsfák találhatóak, s a telek egyik határoló vonala egy természetes kis patak.
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Rekord az újlakás-piacon
A KSH legfrissebb adatai alapján a tavalyi évben lecsökkent a lakásépítések száma, a használatba vett új ingatlanok száma azonban az év végén rekordot döntött. Részletek »
Nagycsaládosok egyesülete: főként lakásvásárláshoz használják fel a babaváró kölcsönt
Elsősorban lakásvásárlásnál használják fel a családok a babaváró kölcsönt, ami a harmadik gyermek megszületése után teljesen támogatássá válik. Részletek »
Több mint 5 milliárd euró értékű magyarországi fejlesztést mutatnak be Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon
Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon. Részletek »
Indított az ingatlanpiac az új évtizedben
A 2020-as év januárjában a kereslet és az adásvételek száma a tendenciának megfelelően alacsony volt. De milyen változásokkal indított az ingatlanpiac? Részletek »