Eladó családi ház Őrbottyán 99 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok Őrbottyánban, közel az Őrszentmiklósi víztárolóhoz, csendes, nyugodt családi házas övezetben egy újszerű 2 szintes családi házat, 280nm négyzetméterrel, nappali + 4 hálóval, de akár 6 szobássá is alakítható lakótérrel, 45 nm-es terasszal, garázzsal és több autónak felszíni beállási lehetőséggel 1440 nm-es parkosított, grillezővel, kis halastóval, ásott kúttal ellátott telken.

A ház főbejáratán belépve tágas előszoba fogad minket, bal kéz felől egy vendégszoba saját zuhanyzóval került kialakításra, az előtérből jobb kéz felé haladva, a konyha , étkező, a tágas és világos nappali több kijárattal a teraszra található. A tervezett kondi szoba és háztartási helyiségek helyén jelenleg még egy konyha, és fürdőszoba , valamint tároló található. Az emeletre széle, kényelmes lépcső vezet, itt 3 hálószoba, és egy kialakításra váró fürdőszoba található. Az alsó szint és a lépcső kerámia lappal burkoltak, a szobák laminált parkettásak. Az ablakok új műanyag nyílászárók. A tető szigetelése 30 cm-res, klímára nincs szükség. A ház alapja 3m mély vasbeton alap, statikailag masszív az épület. A fűtés jelenleg kályhával megoldott, a meleg víz bojlerrel. Az ingatlan 2019-ben kapta meg a használatbavételi engedélyt.

A fűtés gáz cirkóhoz lett előkészítve gáztervvel, a kazán elhelyezése az új tulajdonosra vár. A földszinten padlófűtés került kiépítésre, a felső szinten radiátorok lesznek, kiépítés a kiállásokhoz megtörtént.

A kertben tágas fedett szaletli, és kemence kapott helyet. Gyümölcsfák is telepítve lettek, valamint dísznövények: himalájai cédrus, smaragd tuja, tiszafa, cukorsüveg fenyő, szomorú nutka, rózsa, erdei-, és feketefenyő.

Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal, tehermentesen eladó.
Ajánlom nagy családosoknak, két generációnak is egyaránt.

Adatkezelés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Műszaki:
Fűtés – kályha, kiépített padlófűtéssel, minden szinten, illetve radiátoros fűtéssel, kazán nincs felszerelve
Meleg víz ellátása – bojler jelenleg
ásott kút

Környék:

Őrbottyán Fekvése A budapesti agglomeráció külső övezetében, a fővárostól mintegy 30 kilométerre északkeletre fekszik, a Nyugati-Cserháthoz tartozó Gödöllői-dombság vonulatában.
A közvetlenül határos települések: észak felől Váchartyán és Kisnémedi, északkelet felől Váckisújfalu, kelet felől Vácegres, délkelet felől Erdőkertes, dél felől Veresegyház, délnyugat felől Csomád, északnyugat felől pedig Vácrátót.

Közlekedés: A házhoz közel 5 percre van a busz megállója.
Északnyugat-délkeleti irányban a Váctól Gödöllőig vezető 2104-es, délnyugat-északkeleti irányban pedig az arra nagyjából merőleges irányban haladó 2103-as út halad át a központján, ezek révén minden környező település felől könnyen elérhető. (Északi határszélét érinti még a Vácrátót-Váchartyán-Galgamácsa közti 2105-ös út is.)
Áthalad rajta a Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonal is, melynek egy megállási pontja van itt, a központtól keletre, Őrbottyán vasútállomás, mely a 2103-as útból kiágazó 21 316-os számú mellékúton érhető el.
A települést érintő helyközi autóbuszjáratok: 313as, 314es, 315ös, 342es, 394es, 396os, 397es, 398as, 399es, 450es, 452es, 454es, 455ös

Családi ház részletei

Ár: 99 000 000 Ft
Méret: 280 négyzetméter
Azonosító: 11420344
Irodai azonosító: 305242
Telek: 1348 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Őrbottyán

CSALÁDI HÁZ ŐRBOTTYÁN ÚJ VÁROSRÉSZÉBEN !!! Őrbottyánban, új parcellázású ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Őrbottyán

CSALÁDI HÁZ ŐRBOTTYÁN ÚJ VÁROSRÉSZÉBEN !!! Őrbottyánban, új parcellázású ...