Leírás

Nagy értékű ingatlan még nagyobb lehetőségekkel,energiatakarékosan,napelemekkel!!
ALL IN 1...

Ára alapján lehetne egy egyszerű nagy méretű családi ház vagy akár kereskedelmi ingatlan is a mai ingatlanpiaci viszonylatban,ám ez a komplexum annál sokkal-sokkal több! Hosszú távú,jó hozamú befektetés lehet Ön és családja számára. Azt valósíthat meg benne szinte,amit csak szeretne! Saját lakhatás céljára,több lakrész bérbeadására,üzleti/vállalkozás céljára egyaránt hasznosítható. Akár mindezt egy helyen.

Az épület 1990-ben épült dupla,így kb.700 m2 telekre B38-as téglából,a homlokzaton és a ház hátsó falán szigetelve,Bramac cseréptetővel fedve. A korábban üzletként is működő ingatlant lakóházzá alakították és minősíttették 2015-ben tulajdonosai.Ezen a részen újonnan került minden beépítésre. Az összesen 369 m2 lakótér több lakásra leválasztott,melynek egy része alatt 147 m2-en pince/alagsor kialakított. Ez alapján egy földszinti nappali+étkező teraszos kertkapcsolattal,konyha,fürdőszoba,hálószoba,dolgozószoba,és jelenleg egy játszószoba gardróbbal kialakított benne. Szintén ezen a szinten külön bejárattal 2 légterű,jelenleg üzletként működő leválasztott rész,az előző lakrészbe is biztosított átjárással,valamint folytatásukban egy kisebb,1 szoba,konyha,fürdőnek kialakított,jelenleg is bérleményként hasznosított lakás megint csak külön bejárással körben terasszal. Az emeleti lakószint ugyancsak külön funkcionál saját bejárással egy nagy család számára,ahol hatalmas galériás nappali kertkapcsolattal,félfedett terasszal,konyha,étkező,kamra, 4 szoba,fürdőszoba,wc foglalnak helyet. Az alagsorban 4 állásos garázs kapott helyett elektromos kapuval,kazánház és egyéb tároló helységek. Az összes, 3 db konyhabútor gépesítve(mosogatógép,kerámialapos főzőlap,sütővel) a vételár részét képezik.
Az épületben mindenütt gázfűtés van padlófűtéssel szerelve,vezetékes vízen kívül ásott kút,mely az egész épületet ellátja,bővített,ipari áram,valamint fontos kiemelni,hogy az épület nagy részének áram ellátottságáról a tetőre szerelt napelemek gondoskodnak. Füves,virágos kertjében kerti-tó ékeskedik és egy nyitott,ám fedett kis ház szalonnázóval,mely alápincézett.
Gondolja végig,mi mindent nyújthat Önnek az ingatlan,és ha tudja hasznosítani,garantáltan jól dönt a megvásárlásával.
Érdeklődni: Telek Bernadett 06703677606

Ház részletei

Ár: 65.000.000 Ft
Méret: 369 Négyzetméter
Azonosító: 9800717
Irodai azonosító: 5078
Cím: Oroszlány
Erkély mérete: 100.00 Négyzetméter
Telek: 700 Négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: Családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Egész szobák: 10
Fél szobák: 2

Hasonló ház hirdetések

Eladó ház

Oroszlány

A Forrás Home Ingatlaniroda kínálatából eladó  Oroszlány csendes részén található ...

Hasonló ház hirdetések

Eladó ház

Oroszlány

A Forrás Home Ingatlaniroda kínálatából eladó  Oroszlány csendes részén található ...