Eladó családi ház Pötréte 39 200 000 Ft

Leírás

Zala megyében Pötrétén családi ház eladó!
Zala megyében Pötrétén, eladó egy jó állapotú, karbantartott, kétszintes, összesen 224 m2-es, családi ház, hozzá tartozó 2158 m2-es telekkel.
Az ingatlan 1996-ban épült beton alappal, tégla falazattal, cserép fedéssel, fa nyílászárókkal, a kornak megfelelő technológiával. A ház az idők folyamán átépítésre került, és korszerűsítve lett. Fűtése cirkó gáz kazánnal, és fatüzelésű kandallókkal megoldott, a melegvíz ellátás villanybojlerről működik.
Az ingatlan helyiségei:
földszint:
- közlekedőből nyílik az előtér, 2 szoba, fürdőszoba, és a lépcsőház. A lépcsőház másik oldalán helyezkedik el a tágas konyha, melynek van közvetlen kijárata az udvarra.
emelet:
- a lépcsőházból nyílik balra egy tágas szoba, jobbra egy lakóelőtér, melyből megközelíthető az emeleti 2 szoba, a fürdőszoba és a zuhanyzó.
A lakóházhoz kapcsolódik a melléképület, melyben van egy nyitott gépkocsitároló, és egy tároló.
Az udvar tágas, rendezett, gyümölcsfákkal betelepített.
Van benne egy öntözésre alkalmas ásott kút.
Pötréte település Zala megye középső részén Nagykanizsától, Zalaegerszegtől és Keszthelytől is kb 28 km-re helyezkedik el. A szépségét a Zalai dombság nyújtotta táj, és a falu határában húzódó, horgászok által kedvelt, halban kifejezetten gazdag halastavak adják.

Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását.
A CSASZI Ingatlan és Hiteliroda az adózás, illeték, terén szakszerű, teljes körű tanácsadással, energetikai szakemberrel áll ügyfelei rendelkezésére.
Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni korrekt díjszabással.
Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!

Családi ház részletei

Ár: 39 200 000 Ft
Méret: 224 négyzetméter
Azonosító: 11112987
Irodai azonosító: 3494
Telek: 2158 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Udvari
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Egész szobák: 5
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz
  • Medence