Eladó családi ház Rácalmás, Martinász lakótelep, 67 500 000 Ft

Leírás

RENDKÍVÜLI LEÁRAZÁS! ELADÓ a Fejér Megyei RÁCALMÁSON, annak is a Martinász lakótelep egy csendes kis utcájában egy 120 nm-es, kettő szintes családi ház. A ház kialakítása a földszintről galériás, így a nappali és egy (akár háló-) szobán kívül a fürdő, egy amerikai konyhás nagyon szépen kialakított konyha étkezővel, valamint gardrób található az előszobán kívül. Az emeleten kettő szoba és fürdő, illetve egy tároló található. Az emeletre egy szépen kivitelezett feljárólépcsőn lehet feljutni. A nappali felett egy nagyon tágas belmagasságú tér található. A fürdőszobák egyikében tussoló, míg a másikban fürdőkád található. A földszinten az É-i oldalon egy udvari terasz van, amely jó lehetőséget biztosít az ellazuláshoz, a társasági, családi összejövetelekhez.

A ház tetejét cserép fedi, illetve a külső ebben az évben került újra színezésre. Az épület fűtését és melegvizét, egy külön mellékhelyiségben lévő kondenzációs gázkazán biztosítja, amely takarékos volta a családok részére biztosított kereteken belül való maradást hivatott biztosítani. Van egy alternatív fűtési mód is, amely a vegyestüzelésű kazánnal biztosítható. Az otthon melege a radiátorokon és a padlófűtése keresztül valósul meg. Az ingatlan vízszükségletét, különös tekintettel a kerti fogyasztói helyekre, a fúrtkútból szivattyúzható vízzel oldható meg.
Az ingatlan valamennyi ablaka modern, szigetelt keretekkel és üvegekkel rendelkező ablakkal rendelkezik. Az otthon megfelelő hőmérsékletéről a már említett fűtési lehetőségeken kívül a felszerelt klíma berendezések biztosítják, különös tekintettel a nyári időszakban. Az eladási ár részét képezi a beépített konyhabútor és főzőlehetőségeket biztosító eszközök.
A tárolásra és a kazánok elhelyezésre alkalmas melléképületen kívül található egy 40 nm-es, szigetelt csarnok, amelynek a funkcióját illetően csak a tulajdonosának képzelete szab határt. A zöldterület szépen gondozott, kialakított füves, fás területből áll, de egy elválasztás lehetőséget biztosít arra, hogy akár házikert művelésére is lehetőség legyen.

Ami a kisvároson belüli elhelyezkedését illeti: csendes utca, jó szomszédok, s közeli infrastruktúrák (boltok, iskola, városháza, stb.). Az M6-os autópálya feljárója 3,5 km-re található, így Iváncsa 12, Budapest 45, de Paks is mindössze 30 perc alatt közelíthető meg. Rácalmás egy rendkívül dinamikusan fejlődő kis város Dunaújvárostól 5 km-re.
Az ingatlan per-és tehermentes, az eladója 1/1-es tulajdonos, az ár alku képes.

Igény esetén ingyenes pénzügyi tanácsadással CSOK, babváró és OTP-és kedvezményes lakásvásárlási kölcsön teljes körű ügyintézésével, esetleg ügyvédi közreműködés megszervezésével tudunk segítséget nyújtani. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához meglévő ingatlanát el kell adni, vagy el kell még az energiatanúsítványát készíttetni, abban is közre tudunk működni. Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésükre a megadott elérhetőségeken.

Családi ház részletei

Ár: 67 500 000 Ft
Méret: 120 négyzetméter
Azonosító: 11092689
Irodai azonosító: M226717
Cím: Nyírfa utca
Városrész: Martinász lakótelep
Telek: 900 négyzetméter
Ingatlan állapota: Újszerű
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Utcafronti
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Egész szobák: 2
Fél szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz
  • Medence

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Rácalmás

Rácalmás központi részén eladó egy dupla sarki telken található, családi ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Rácalmás

Rácalmás központi részén eladó egy dupla sarki telken található, családi ...