Eladó ház Sajóbábony 16 999 000 Ft

Leírás

Sajóbábony Ófalujában, csendes nyugodt utcában, egy emeletes, részben szilikátból részben téglából épült 117 m2 alapterületű 4+ 1/2 szobás szép állapotú családi ház eladó!

Helyiséglista: emeleten: 4+ 1/2 szoba, előszoba, 2 db fürdőszoba, 2db wc helyiség, ebédlő, konyharész, gardróbhelyiség, terasz!
földszinten: fedett terasz, 2 db garázs, kazánház, pince, 5 db helyiség, 3 db mosdó és wc, nyári konyha!

Az ingatlan ablakai hőszigetelt fa szerkezetűek! Fűtése gáz és vegyestüzelésű kazánnal lehetséges, a hőleadás radiátorokkal és konvektorokkal megoldott! A szobák egybe és külön is nyílnak, részben laminált lappal, részben padlószőnyeggel borítottak falaik festettek! Gardróbszoba ki lett alakítva! Az emeleten 2 db szép állapotú fürdőszoba, és 2 db külön helyiségben megtalálható wc lett elhelyezve! A konyha egy nagyméretű ebédlővel van együtt, ahonnan a teraszra ki lehet lépni! A ház több bejárattal rendelkezik! Az ingatlanhoz egy lakható 2 szobás nyári konyha lett hozzáépítve, mosdóval és konyhával együtt! A kert gondozott, 490 m2 alapterületű, parkolás a dupla illetve szimpla beállásos garázsokban megoldható! A garázsok szerelőaknával, vízzel, árammal, fűtéssel lettek építve! A fedett terasz 35 m2-es! A földszinten 5 db helyiség van, árammal vízzel és fűtéssel ellátottak, egybe is nyitható! Az ingatlan több generáció együttélésére is alkalmas, de akár panzió, vendégház is kialakítható!
FALUSI CSOK IGÉNYELHETŐ!
Közelben megtalálhatók boltok, iskola!
Az ingatlan tehermentes és üres állapotú!

AZ ÁR MINIMÁLISAN ALKUKÉPES!

Ház részletei

Ár: 16.999.000 Ft
Méret: 117 Négyzetméter
Azonosító: 10545486
Irodai azonosító: 85243
Cím: Sajóbábony
Telek: 490 Négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: Családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Terasz