Eladó családi ház Szabadegyháza 99 000 000 Ft

Leírás

ELADÓ Szabadegyháza legújabb utcájában egy akár heteken belül költözhető 131 m2-es családi ház. Az ingatlan egy 1.812 m2 területű telken helyezkedik el, melyen egy 200 m2-es terület magasított kerítéssel elkülönített, s ezzel olyan funkciót biztosít leendő tulajdonosának, amit csak szeretne (kutya futtató, madárreptető, teniszpálya, kerti veteményes, stb.). A családi ház 3+2 szobás, teljesen bútorozott, medencés, pezsgőfürdős, dupla állásos garázzsal, külön és fedett kutya kennellel (melyben jelenleg csibék vannak). Az ingatlan 2009-ben épült, 2011-ben került átadásra, egy tulajdonosa van, 44 cm-es téglából épült, 10 cm-es külső szigetelést kapott, fa födém van és cseréptető fedi a házat. A fűtést és a melegvizet egy ARISTON gáz cirkó kazán biztosítja radiátoros és padló fűtésen keresztül.

A tervrajzon szereplő garázs beépítésre került (egy szoba és egy fürdőszoba), ahol villamos padlófűtés biztosítja a meleget. Az épületen belüli hűtött levegőt 2 db LG klíma teszi lehetővé. A nappali tágas, belmagassága 4,2 méter, barátságos fa mennyezettel, teraszkapcsolattal. A konyha teljesen felszerelt: beépített sütő, hűtő, elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, kéttálcás mosogató, víztisztító rendszer. Kettő fürdőszoba van, az egyik fürdőszobában zuhanyzó, a másikban kétszemélyes, új Wellis pezsgőfürdő található.

A házban elektromos alumínium redőnyök és szúnyogháló biztosítja a napfény és a rovarok elleni védelmet. A telket és a házat épített falkerítés és kovácsoltvas elektromos kapu határolja, de az udvar és a hátsó udvar kapuval elválasztható. Van egy 30 m2-es terasz és 49 m2-es dupla állásos garázs mellékhelyiséggel, zuhanyzóval, távirányítós kapuval. az udvar 500 m2 térkővel (alatta geotextília) burkolt. Az udvaron található 7,5 x 4,5 m-es medence összes tartozékával, melyhez egy kiállás is biztosított, ha jövőben medence melegítő rendszert szeretne telepíteni. A vízellátásért fúrt kút és kerti csap felel. A zöldövezeti részen 15 gyümölcsfa (sárgabarack, vilmoskörte, szilva, dió) található.

Az eladási ár tartalmazza a családi házban található - egyértelműen beépített, vagy odakészült jó minőségi bútorzatot, a melléképületben és helyiségekben található polcokat, illetve a személyes találkozó alkalmával átbeszélt ingóságokat. Lehetőség van a vétel kiegyenlítésénél Euroval történő fizetésre (középárfolyam figyelembe vételével).

Az ingatlan csendes, nyugodt helyen van, csak az jár arra, aki ott lakik. A házak a közelmúltban épültek, főleg kisgyermekes családok lakják, akik barátságosak, segítőkészek, kiváló a közösség. Szabadegyháza központja öt perc séta, a buszmegálló három, az iskola pedig látótávolságban. Elhelyezkedésénél fogva közel van a Velencei-tóhoz (20 perc), a Balaton 40 perc alatt elérhető, Budapest is kevesebb, mint egy óra, illetve Dunaújváros 25 perc.

Igény esetén ingyenes pénzügyi tanácsadással FALUSI CSOK (június 30-ig), babváró és OTP-és kedvezményes lakásvásárlási kölcsön teljes körű ügyintézésével, esetleg ügyvédi közreműködés megszervezésével tudunk segítséget nyújtani. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához meglévő ingatlanát el kell adni, vagy el kell még az energiatanúsítványát készíttetni, abban is közre tudunk működni. Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésükre a megadott elérhetőségeken.

Családi ház részletei

Ár: 99 000 000 Ft
Méret: 131 négyzetméter
Azonosító: 10937201
Irodai azonosító: M216633
Telek: 1812 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 11-20 éves
Elhelyezkedés: Udvari
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3
Fél szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz
  • Medence

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Szabadegyháza

ELADÓ Szabadegyháza legújabb utcájában egy akár heteken belül költözhető ...

Eladó családi ház

Szabadegyháza

Fejér megyében, félúton Dunaújváros és Székesfehérvár között, egy ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Szabadegyháza

ELADÓ Szabadegyháza legújabb utcájában egy akár heteken belül költözhető ...

Eladó családi ház

Szabadegyháza

Fejér megyében, félúton Dunaújváros és Székesfehérvár között, egy ...