Eladó családi ház Tök 71 500 000 Ft

Leírás

“Erdőszélén házikó…

Pest vármegyében, Tök településen, a Nyakashegy lábánál, a Völgy utca tetején, kínálunk megvételre egy zártkerti, összesen 90 m2-es, háromszintes, felújított, eredetileg présházként funkcionáló házikót 1550 m2-es telekkel és egy 30 m2-es borospincével.

Az eredeti présház 1992-ben épült B30-as téglából a körülbelül 150 éves pince elé majd 2020-ban vette kezdetét a családi házzá való alakítás, melynek során bevezetésre került a vezetékes víz így egy fürdőszoba és konyha is létesült a ház földszintjén, illetve egy szennyvíztisztító berendezés is beszerelésre került, ami a kertben szikkasztja el a megtisztított vizet. A felújítás során ki lettek cserélve a nyílászárók, a tetőszerkezet, új villamoshálózat és padlóba épített infrafűtés került kialakításra. Kívülről 15cm-es szigetelést kapott a ház, illetve még egy 30m2-es teraszt is kialakítottunk.

A földszinten egy kis előtér, egy fürdőszoba és egy konyha-nappali található, amelyből a borospince nyílik. A pince két részre osztódik, az előtere kővel kirakott, a belső fele pedig ásott és égetett. Itt egy a pincével egyidős kőprés található, a ház ajándéka ugyanis megmozdítani sem lehet. A pince eredeti állapotban maradt, nagy lehetőség van benne. Az első emeleten egy hálószoba és előtér található, ahonnan a teraszra, valamint a kertbe lehet kimenni. Ezen a szinten megőrizték az eredeti gerendázatot és fafödémet ami nagyon egyedivé teszi a teret. A tetőtérben pedig egy előtér és egy hálószoba került kialakításra.

A kert hatalmas, a kertészkedni vágyóknak tökéletes. A kertben található egy pár gyümölcsfa, lekerített veteményes, gyerekeknek hinta-csúszda-homokozó trió, sütögető, egy kis melléképület, a kerti sufni. A telekről a kilátás mesés, az egész Zsámbéki-medencét belátni. Az ingatlant ajánljuk családi otthonként, de ugyanúgy alkalmas vendégházként is üzemeltetni vagy akár hétvégi háznak használni.

Családi ház részletei

Ár: 71 500 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11432328
Irodai azonosító: 323609
Telek: 1550 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Terasz