Eladó családi ház Torony 42 500 000 Ft

Leírás


Elhelyezkedése: Belterület Állapota: Jó Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 1975 Alapterülete: 94 m2 Telekterülete: 150 m2 Szobák száma: 3szoba Felújított: Felújított Felújítás éve: 2022 Felújítás során elvégzett munkák: Festés, Villanyrendszer csere, Vízrendszer csere, Fűtésrendszer csere, Csempe csere, Járólap csere, Fűrdőszobai szaniterek cseréje, Nyílászárók cseréje, Hőszigetelt nyílászárók beépítése Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Gázkazán Áramellátás: 230V Fűtés módja: Gáz Fűtés típusa: Cirkó Homlokzat állapot: Jó Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Bitumen zsindely Parkolási lehetőség: Telken Kilátás: Utcafronti kilátás, Udvari kilátás, Hegyi panoráma Jellemzői: Alacsony rezsi, Csendes környék, Jó közlekedés, Udvari terasz, Amerikai konyha, Beépített szekrény, Beépített konyhabútor, Térkő, Jó közbiztonság Energetikai besorolás: Nincs adat Egyéb jellemzők: Terasz Közelben: Iskola, Óvoda, Bolt
Szolgáltatásaink Vevőink, Érdeklődőink részére teljesen ingyenesek!
A Domus1 Ingatlan Szombathely közelében Toronyban kínál eladásra egy 3 szintes családi ikerházat.
A ház belső kialakítása, felújítása 2022-ben megtörtént melynek során az alábbiakat végezték el:
– a víz és csatorna-rendszer teljes felújítása
– a villanyrendszer teljes felújítása
– a gázközponti fűtésrendszer kialakítása, amely a melegvíz ellátást is kiszolgálja
Új, modern hő- és hangszigetelt, három üvegrétegű műanyagablakok lettek beépítve. A belső hideg- és melegburkolatok minőségi új elemeket kaptak. A földszinten az amerikai konyhás nappali mellett egy előtér, a kazánház és egy wc kapott helyet, a második emeleten további egy szoba és egy nagy, kényelmes használatú fürdőszoba lett kialakítva wc-vel. A ház jelenlegi használt mérete 94 négyzetméter, de a harmadik szinten egy további nagy méretű, 45 négyzetméteres szoba áll rendelkezésre minőségi beépítésű tetőablakokkal, de ennek kialakítása már az új tulajdonosra vár. Természetesen mindhárom szinten ki lett építve a gázközponti fűtésrendszer.
Az udvarra bejutva egy térkövezett kocsibeálló kap helyet egy kis előkertnyi zöldterület mellett. Mivel az ingatlan nem rendelkezik nagy használatú udvarral, ezért a tulajdonosok a bejárat felett praktikus megoldással egy 10-12 négyzetméternyi tetőteraszt is kialakítottak.
Az ingatlan egy három lakásos társasház része, amely egy 770 négyzetméteres területen található és a társasházi alapító okirat szabályozza ennek használatát, de az ingatlan tulajdonosai jelenleg 150 négyzetméteres területet használnak belőle. Ajánlom ezt az ingatlant mindazoknak akiknek fontos az osztrák határ és Szombathely közelsége.
A településen minden fontosabb intézmény, akár óvoda, iskola is megtalálható.

A hirdetés nem teljeskörű. Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal. Szakképzett ingatlanközvetítőként, több mint 30 éves kereskedői múlttal és nagy tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére, az ingatlanértékesítéstől a kulcsátadásig, megbízható, korrekt segítséggel.

Családi ház részletei

Ár: 42 500 000 Ft
Méret: 94 négyzetméter
Azonosító: 11402528
Telek: 150 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 1-5 éves
Elhelyezkedés: Utcafronti
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Terasz

Térkép