Eladó ipari ingatlan Békéscsaba, 110.000.000 Ft, 9.697 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
OTP Ingatlanpont Kft
OTP Ingatlanpont Kft
Budapest V. ker, Türr István utca 9.
06 1 3 666 456
Korrekt Ingatlan és Hiteliroda
Korrekt Ingatlan és Hiteliroda
Békéscsaba, Wlassich sétány 3/8.
+36-66-445-965
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Ár:
110.000.000 Ft
Méret:
9.697 négyzetméter
Azonosító:
9446757
Irodai azonosító:
ip419235-2489506
Cím:
Békéscsabai 9697 nm-es Ipari ingatlan eladó
Jelleg:
egyéb
ingatlan állapota:
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
térkép
egyéb
Békéscsabán, a 44-es főútvonal mellett, közel 1 hektáros területen ELADÓ egy jelenleg is működő vállalkozás által üzemeltetett 340 nm-es üzemcsarnok és egy hozzá tartozó 250 nm-es családi ház (akár irodának is alkalmas).
A műhely 2000-ben épült, ami 300 nm-es hasznos alapterülettel rendelkezik. Ehhez tartozik még egy iroda helyiség és a megfelelő szociális helyiségek. Az üzemcsarnok körül kb. 4000 nm-es aszfaltozott terület lett kialakítva, ami megkönnyíti az ott készülő térkövek és falburkolatok szállítását. A műhely felépítésekor figyeltek arra, hogy igény esetén bővíthető legyen, tehát bővítés esetén az épület alapja már rendelkezésre áll. A jelenleg is működő vállalkozás térburkolatok és falburkolatok gyártásával (lábazat, homlokzat és kerítés burkolatok) foglalkozik, ami az új tulajdonos által tovább üzemeltethető. Lehetőség van a jelenlegi géppark megvásárlására is, amit az irányár nem tartalmaz.
Az üzemcsarnok közelében helyezkedik el egy 2000-ben épült, egyedi stílust képviselő, 250 nm-es családi ház, amit egy közel 1000 nm-es füvesített kert vesz körül. Az ytong téglából épült épület külső hőszigetelést kapott, amire még egy 3 cm-es falburkolat került. Műanyag nyílászárói hőszigetelt fém redőnnyel vannak felszerelve. Ezeknek köszönhetően az épület jó energetikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az épületben jelenleg nappali + 3 szoba található, de igény esetén további 2 szoba is kialakítható. A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal és tartályos gázzal is megoldható, a rendszer ki van építve. Minden helyiséget padlófűtéssel melegítenek fel. A nappaliban további alternatívaként egy csempekályhát is kialakítottak. A lakóház vízellátásáról egy 114 méter mély fúrt kút gondoskodik, ami ÁNTSZ által bevizsgált és vízjogi engedéllyel rendelkezik. Az épület jellegzetessége, hogy kör alakú, lakótere a galéria kialakítása miatt válik egyedivé.
Az épület alkalmas irodai tevékenységek ellátására is. Minden helyiségben a telefonhálózat és internet hálózat kiépítésre került.
Az ingatlan irányára 110.000.000,- forint.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT, VAGY A MEGTEKINTÉSSEL KAPCSOLATBAN KERESSEN BIZALOMMAL!
VEVŐINK RÉSZÉRE SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES.
AMENNYIBEN VÁLLALKOZÓI HITEL SEGÍTSÉGÉVEL SZERETNÉ MEGVÁSÁROLNI AZ INGATLANT, KERESSEN BIZALOMMAL!
VEVŐINK RÉSZÉRE SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES!
Érdeklődni: Kovács Péter +36 (30) 919 2575

Referencia szám: IP419235
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Jövőre ellenőrzések indulnak a CSOK területén
Nyilvánosságra hozták a Pénzügyminisztérium jövő évre vonatkozó ellenőrzési tervét, melyek középpontjában a CSOK áll. Részletek »
Két év alatt megújul az ingatlan-nyilvántartás rendszere
Megújul és digitális alapú lesz az ingatlan-nyilvántartás rendszere, a cél az, hogy két év múlva akár órák alatt bejegyezzék a tulajdonjogot. Részletek »
Az Appeninn közgyűlése jóváhagyta a 20 milliárd forintos nkp-kötvénykibocsátást
Az Appeninn Nyrt. november 5-én felhatalmazást adott arra, hogy legfeljebb 20 milliárd forint értékben kötvényeket bocsássanak ki a Magyar Nemzeti Bank számára. Részletek »
A Graphisoft Park SE 3,68 millió euró adózott nyereséget ért el az első három negyedévben
A Graphisoft Park SE szabályozott ingatlanbefektetési társaság (SZIT) 3,68 millió euró adózott nyereséget ért el az első három negyedévben. Részletek »