Eladó ipari ingatlan Cakóháza 85 000 000 Ft

Leírás

KIZÁRÓLAG AZ OTTHON CENTRUMNÁL,
KIZÁRÓLAG NÁLAM!!

MŰKÖDŐ VÁLLAKOZÁS, KOMPLETT KNOW-HOW, AKÁR CÉGGEL EGYÜTT!

Győr-Moson-Sopron Megyében, a Győrt, Csornát, Sopront összekötő M85-ös autóúttól 8km-re, M1-es autópályától 25 km-re kiváló infrastruktúrával eladó ezen 4175 nm-es közművesített telekre épült, 250nm-es felépítmény, a komplett berendezésekkel együtt.
Az épület szendvicspanelből épült, korszerű, energetikailag hatékony, különösebb ráfordítás nélkül átvehető, TEHERMENTES.
Közműhálózat kiépített megfelelő mennyiségben!

Az ingatlanban jelenleg egy tejüzem működik. A vételár tartalmazza a komplett berendezést is illetve eladó a felépítmény maga, amennyiben arra lenne igény.

Az ingatlan céggel együtt is eladó, ezen cégben még 2 db hűtőkocsi van.

Amennyiben a gépekkel együtt érdekelné az ingatlan akkor a komplett géplistát kérésre átküldjük Önnek. Az ingatlan értékesítése nem ÁFÁS, de a cég tulajdonát képező tejipari gépek, berendezések igen.
Tehát az üzem is és a cég is eladó egyben is, külön is. Alapvetően mi egyben szeretnénk eladni a jelenleg felépített gyártási technológia miatt, de nem zárkózunk el más ajánlattól sem, megegyezés kérdése.



Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Ipari ingatlan részletei

Ár: 85 000 000 Ft
Méret: 250 négyzetméter
Azonosító: 11111802
Irodai azonosító: UZ015103
Cím: Győr-Moson-Sopron megye Rábcakapi
Ingatlan állapota:
Jelleg: egyéb