Eladó ipari ingatlan Kistelek, 199.000.000 Ft, 1.707 négyzetméter

VISSZAHÍVÁST KÉREK
EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
HOME & PEOPLE - Az Ingatlanügynökség
HOME & PEOPLE - Az Ingatlanügynökség
Szeged, Bécsi körút 18.
+36-62-323-898
Városi Ingatlaniroda
Városi Ingatlaniroda
Gyál, Az egész ország területén.
+36707722711
Ingatlan Cafe Ingatlaniroda
Ingatlan Cafe Ingatlaniroda
Szeged, Bolyai u. 13.
+36-62-635-355
Ár:
199.000.000 Ft
Méret:
1.707 négyzetméter
Azonosító:
9461326
Irodai azonosító:
6244
Jelleg:
üzem
Tulajdonviszony:
tulajdonjog
Ingatlan állapota:
kitűnő
Elhelyezkedés:
különálló
leírás
egyéb
Kisteleken, közel az M5-ös autópályához, aszfalt úton megközelíthető, ipari övezetben eladó a fotókon látható, új állapotú, saját, 50kW teljesítményű napelem rendszerrel rendelkező, ezáltal szinte rezsimentes, 1707 m2 hasznos alapterületű telephely 12850 m2-es telken.
Az épület 2016-ban épült, részben kétszintes kivitelben tégla falazattal, részben egy egyszintes, könnyűszerkezetes építési móddal, nagy belmagassággal.
A földszintjén, összesen 1015 m2 alapterületen került kialakításra a 632,5 m2 gyártó és raktárterület mellett a dolgozók részére megfelelő méretben férfi és női mosdó, teakonyha, étkező és egyéb helyiségek, az emeleti részen irodák, tárgyaló, szerver és elektronikai központ, teakonyha, mosdók és 338 m2 üzemi tér található.
Az épület úgy lett megépítve, hogy igény esetén hátrafelé bővíthető.

A teljesen körbekerített, elektromos toló kapuval bejárható területén a parkolásra és telephelyi közlekedésre kb. 1200 m2 nagyságú terület lett térburkolattal kirakva, amelyhez külső térvilágítás is adott. A hátsó raktárhoz a nagyméretű szekcionált kapu mellett egy kamiondokkoló is létesült, megkönnyítve a ki és berakodást. Az épület fel van szerelve külső és belső vagonvédelmi berendezésekkel, riasztóval, tűzjelzővel, mozgásérzékelőkkel, kamerákkal. A világítást az álmennyezetbe épített ledes világítótestek szolgáltatják, az irodákban split vagy álmennyezetbe süllyesztett klímák találhatók.
A vízellátás vezetések hálózaton keresztül érkezik, de fúrt kút is van az ingatlanon, a szennyvíz tárolása zárt rendszerű ülepítővel megoldott.
Az áramellátás céljára a napelem rendszer mellett az ingatlan előtt egy trafó is adott, jelenleg 3*100 Amper érhető el az ingatlanon belül, amely gyakorlatilag azonnal költözhető állapotú.
Részletes, méretezett alaprajzokat e-mailben tudok továbbítani.
Víz:
van
Villany:
van
Ipari áram:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Koronavírus - Otthon Centrum: az első negyedévben éves összevetésben csökkent az induló projektek száma
A koronavírus hatásai már érezhetőek az ingatlanpiacon, ezt támasztja alá, hogy Budapesten idén az első negyedévben 27 új projekt indult el. Részletek »
Koronavírus hatása az ingatlanpiacra
A koronavírus megjelenése az emberek mindennapjai mellett a gazdaságra is hatással van, mutatjuk mit várhatunk a magyarországi ingatlanpiactól. Részletek »
Lakás kontra családi ház
A lakás kontra ház vita megoldása mindig az adott személytől függ, így összeszedtünk néhány érvet, amely alapján eldöntheti, melyik is az igazán Önnek való. Részletek »
Melyek a legélhetőbb régiók?
A KSH adatai alapján összeállítottuk, melyek az ország legélhetőbb területei, és azt is megmutatjuk mik a pozitívumok és a negatívumok az egyes régiók esetén. Részletek »