Eladó ipari ingatlan Szalkszentmárton, 337.670.000 Ft, 1.285 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Bokodi-Oláh Gergely
OTP Ingatlanpont Kft
Bokodi-Oláh Gergely
+36-30-777-51-61
Környéken több ingatlant hirdető irodák
ProPero Propertunities Kft
ProPero Propertunities Kft
Budapest XV. ker, Késmárk Utca 7/b.
+36-70-214-40-08
Városi Ingatlaniroda
Városi Ingatlaniroda
Gyál, Dél-Pest és az ország egész területén
+36707722711
Ár:
337.670.000 Ft
Méret:
1.285 négyzetméter
Azonosító:
9443542
Irodai azonosító:
m120345
Cím:
Település központja
Jelleg:
egyéb
Ingatlan állapota:
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
egyéb
Különleges lehetőség: az érdemi konkurencia nélkül működő, Petőfi családnak emléket állító Szalki fogadó gondos, új gazdáját keresi. Étterem, külön söröző, hatalmas rendezvényterem, motel és halastó, viacolorral burkolt ügyfélparkoló. Mindez a forgalmas 51-es főút mellett, Dunaújvárostól 15 percre, Budapesttől egy órára. Teljes felújítása 1996-97-ben történt, azóta folyamatos állagmegőrzés mellett jelenleg is működik. 2015 végén 24KW-ot termelő napkollektorokat szereltek fel. Az ingatlan az üzemeltetéshez szükséges teljes felszereléssel eladó, akár a jelenlegi bérlő átvételével, megegyezés szerint. Az étterem 19 asztalos, az alsó szintjén található, külön bejáratú söröző 20 fős (jelenleg hamburgerező). A motel mind a 10 szobája fürdőszobával, wc-vel, klímával felszerelt, amivel az egész megyében egyedülálló. A rendezvényterem 180 fős, jelenleg konditerem működik benne. A halastóban telepített halak várják a horgászokat. Az épület részben tégla, részben könnyűszerkezetes. Fűtése gáz-cirkó, de vegyes kazánról is biztosított. Az udvarban hűtőkamrák találhatók (mély-, étel-, zöldségeshűtő).

Vevőinknek kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókkal, teljes körű hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Az adásvételhez szakértői támogatást nyújtunk, a szerződés megkötéséhez igény esetén megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, hivatkozva az M120345-ös referenciaszámra.
Víz:
van
Villany:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Az Appeninn közgyűlése jóváhagyta a 20 milliárd forintos nkp-kötvénykibocsátást
Az Appeninn Nyrt. november 5-én felhatalmazást adott arra, hogy legfeljebb 20 milliárd forint értékben kötvényeket bocsássanak ki a Magyar Nemzeti Bank számára. Részletek »
A Graphisoft Park SE 3,68 millió euró adózott nyereséget ért el az első három negyedévben
A Graphisoft Park SE szabályozott ingatlanbefektetési társaság (SZIT) 3,68 millió euró adózott nyereséget ért el az első három negyedévben. Részletek »
A használt lakás árak stagnálnak, az új lakások árai viszont tovább nőnek
Idén a második negyedévben megállt a használt lakások árának emelkedése, miközben az új lakások ára országszerte nőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal Részletek »
Csökkenés a lakáshitel-kamatok terén
Szeptemberben a háztartások által újonnan felvett lakáscélú hitelek átlagos hitelköltség-mutatója 12 bázisponttal csökkent. Részletek »