Eladó ipari ingatlan Szatymaz, 75.000.000 Ft, 400 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
HOME & PEOPLE - Az Ingatlanügynökség
HOME & PEOPLE - Az Ingatlanügynökség
Szeged, Bécsi körút 18.
+36-62-323-898
Városi Ingatlaniroda
Városi Ingatlaniroda
Gyál, Az egész ország területén.
+36707722711
LIMIT Ingatlaniroda
LIMIT Ingatlaniroda
Szeged, Tisza Lajos krt 7-9.
+36-62-551-651
Ár:
75.000.000 Ft
Méret:
400 négyzetméter
Azonosító:
7419920
Jelleg:
műhely és raktár
Tulajdonviszony:
tulajdonjog
Ingatlan állapota:
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
egyéb
Működő kútfúró vállalkozás teljes felszereléssel, ásványvíz palackozására alkalmas 270 m-es talpmélységű kúttal, halastóval az M5-ös autópályától 2 km-re, 19 561 nm-es telephellyel eladó.

A telephely 3000 nm-es betonozott területtel és több épülettel (lakóépület, klimatizált irodakonténerek, forgácsoló, lakatos és gépműhely, szociális helyiségek) és fedett színnel rendelkezik, amelyek együttes alapterülete meghaladja a 400 nm-t. Ipari áram mellett vezetékes gáz és telefon is rendelkezésre áll. A telephely nagy része bekerített, körben fásított, 24 órás személyi felügyelttel és elektronikus vagyonvédelmi eszközökkel biztosított.

Ezen felül a telephelyen található 2 db mélyfúrású kút. Az egyik 300 l/perces vízhozamú, 120 m talpmélységű, ipari célra alkalmas vizet ad, míg a másik l/perces vízhozamú, 270 m-es talpmélységű ivóvíztől jobb minőségű vizet szolgáltat. Utóbbi kút vízének vizsgálata megállapította, hogy ásványi anyag és nyomelem tartalma, valamint egyéb összetevőinek következtében egészségügyi szempontból előnyös tulajdonságokkal rendelkezik és egyértelműen az ivóvíztől megkülönböztethető. Ez a kút a telephelytől függetlenül is eladó, és egy esetleges palackozóüzem létesítéséhez szükséges terület leválasztása megoldható.
Berendezés:
van
Víz:
van
Gáz:
van
Villany:
van
Csatorna:
nincs
Ipari áram:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Nagycsaládosok egyesülete: főként lakásvásárláshoz használják fel a babaváró kölcsönt
Elsősorban lakásvásárlásnál használják fel a családok a babaváró kölcsönt, ami a harmadik gyermek megszületése után teljesen támogatássá válik. Részletek »
Több mint 5 milliárd euró értékű magyarországi fejlesztést mutatnak be Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon
Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon. Részletek »
Indított az ingatlanpiac az új évtizedben
A 2020-as év januárjában a kereslet és az adásvételek száma a tendenciának megfelelően alacsony volt. De milyen változásokkal indított az ingatlanpiac? Részletek »
Nyugati tégla vagy keleti panel?
A 2016-os évtől az egekbe szöktek a lakásárak, 2019-ben azonban visszaesés és stagnálás volt megfigyelhető - derül ki a Duna House adataiból. Részletek »