Eladó ipari ingatlan Szécsény, 140.000.000 Ft, 735 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Gyimesi Lóránt
OTP Ingatlanpont Kft
Gyimesi Lóránt
+36-70-904-82-23
Környéken több ingatlant hirdető irodák
MIK Magyar Ingatlan Központ
MIK Magyar Ingatlan Központ
Budapest I. ker, Vám u. 2. fszt. 2.
+36-30-693-6328
Ár:
140.000.000 Ft
Méret:
735 négyzetméter
Azonosító:
9428315
Irodai azonosító:
m119067
Cím:
Frekventált
Jelleg:
egyéb
Ingatlan állapota:
kitűnő
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
egyéb
Eladásra kínálunk Nógrád megyében, Szécsény városában, régen élelmiszer boltként funkcionáló gazdasági ingatlant.Jelenleg nem üzemel.
Környék:
A város fő utcája mellett helyezkedik el. A gyalogos forgalmat ha számoljuk , egy hétköznap 06-20 óra között kb 1000 ember halad el a bolt előtt. Jelentős az autóforgalom, buszmegálló , iskola a közvetlen közelben található.
Az üzlet jellemzői:
A hasznos alapterület 735 m2 . A telek mérete 2624 m2 . Parkolási lehetőség az üzlet parkolójában kültéren, ingyen. Kb 36 - 40 autó parkolására alkalmas. Az üzlet műszakilag , esztétikailag, statikailag, külsőleg , maximálisan megfelel a kor, és az eu szabványoknak minden tekintetben.
Fűtés gáz- kazán , hűtést klíma biztosítja. Hőleadás fajtája : légfűtés. Szerkezetileg, energiatakarékos. Eladótér, hűtőhelyiségek, mellékhelyiségek férfi- női, öltözők, iroda , raktárhelyiségek stb teszik ki az ingatlant. Belmagasság : 5 m. Építés éve 2012. Teljes felújítás éve : 2018.
Megtekintés:
Telefonos időpont egyeztetés után, az épületet , rugalmasan meg tudjuk mutatni. Aki élelmiszerboltot szeretne üzemeltetni Szécsényben, az
gyakorlatilag megtalálta. Csak árut kell rendelni és ki kell NYITNI! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Víz:
van
Villany:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Az Appeninn közgyűlése jóváhagyta a 20 milliárd forintos nkp-kötvénykibocsátást
Az Appeninn Nyrt. november 5-én felhatalmazást adott arra, hogy legfeljebb 20 milliárd forint értékben kötvényeket bocsássanak ki a Magyar Nemzeti Bank számára. Részletek »
A Graphisoft Park SE 3,68 millió euró adózott nyereséget ért el az első három negyedévben
A Graphisoft Park SE szabályozott ingatlanbefektetési társaság (SZIT) 3,68 millió euró adózott nyereséget ért el az első három negyedévben. Részletek »
A használt lakás árak stagnálnak, az új lakások árai viszont tovább nőnek
Idén a második negyedévben megállt a használt lakások árának emelkedése, miközben az új lakások ára országszerte nőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal Részletek »
Csökkenés a lakáshitel-kamatok terén
Szeptemberben a háztartások által újonnan felvett lakáscélú hitelek átlagos hitelköltség-mutatója 12 bázisponttal csökkent. Részletek »