Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest XIII. ker, 600.000.000 Ft, 787 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG ELADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
Környéken több ingatlant hirdető irodák
GDN Ingatlanhálózat
GDN Ingatlanhálózat
Budapest IV. ker, Munkásotthon utca 18.
+36-1-612-5309
Duna House - XII. ker, Városmajor utca u.
Duna House - XII. ker, Városmajor utca u.
Budapest XII. ker, Városmajor utca 49
+36-1-224-04-56
CDC Ingatlan IV.Ker. Szita Ingatlan Kft.
CDC Ingatlan IV.Ker. Szita Ingatlan Kft.
Budapest IV. ker, József Attila utca 38.
+36-1-786-81-85
Ár:
600.000.000 Ft
Méret:
787 négyzetméter
Azonosító:
9685528
Irodai azonosító:
m133320-3035111
Cím:
Eladó 787 nm-es iroda Budapest 13. ker.
Jelleg:
iroda
ingatlan állapota:
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
térkép
egyéb
Eladásra kínálunk Budapesten a XIII. kerület Újlipótvárosban egy 3 szintes irodaházat, melynek alapterülete 787 m2. A jelenlegi tulajdonos részben saját irodaként használja, részben pedig bér irodaként üzemelteti. Az irodaház egy társasház alsó 3 szintjéből lett kialakítva (pince, földszint és első emelet). Jó állapotú, komolyabb felújítást nem igényel. Saját parkolóval nem rendelkezik, egyébként fizetős övezetben van.
A leendő tulajdonos fantáziájára bízva kialakítható belőle, akár eredeti állapotát tekintve lakó ingatlanok, jelenlegi funkciójából kiindulva saját cégközpontú iroda, bér irodaház, diákszálló avagy munkásszálló. Elhelyezkedés szempontjából kiváló adottságú, mivel a Nyugati tér és a WestEnd City Center gyalog 3 perc található, melynek köszönhetően mind a tömegközlekedés, mint autóval való megközelítés igen egyszerű. A nyüzsgő város zaja ebben a kis utcában fel sem tűnik. Bankok, szolgáltatók karnyújtásnyira találhatók.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék- pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.


Amennyiben az ingatlan megtetszett, szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal, hétvégén is!

A vásárláshoz teljes körű pénzügyi és hitelmegoldásokban, valamint, ha el kell még adnia meglévő ingatlanját, mi abban is állunk rendelkezésére!

Seres Nikoletta
OTP Ingatlanpont
06 70 703 17 23

Referencia szám: M133320
Lift:
van

Még több eladó iroda/üzlethelyiség Budapest XIII. ker térségben

Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Tovább terjeszkedik Lengyelországban a Cordia lakásfejlesztő
A magyar tulajdonú Cordia lakásfejlesztő Lengyelországban a következő négy évben további mintegy 2600 otthon felépítését tervezi - közölte hétfőn az MTI-vel. Részletek »
Jelentősen drágultak a lakóingatlanok az EU-ban a második negyedévben
Jelentős mértékben drágultak a lakóingatlanok az euróövezetben és az Európai Unió egészében is a második negyedévben. Részletek »
Sikerrel szerepel Magyarország az Expo Real nemzetközi ingatlankiállításon
Több százalékponttal is gyorsíthatja a belföldi építőipar piac bővülését, hogy Magyarország sikerrel szerepel az Expo Realon. Részletek »
Az erős gazdaság miatt vonzó Magyarország a befektetőknek
Magyarország azért vonzó az ingatlanbefektetőknek, mert stabil a makrogazdasági környezet - jelentette ki az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke. Részletek »