Eladó iroda/üzlethelyiség Fadd 95 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok Fadd-Domboriban, a folyó partjától 10 méterre egy 1000 m2-s saroktelken helyet foglaló két különálló nyaraló ingatlant, apartman jelleggel!
Cégeknek üdülőként, esetleg akinek befektetési célja van, hiszen jelenleg is folyamatos foglalások vannak bejegyezve. Illetve bárkinek, aki fantáziát lát és vágyat érez arra, hogy egy ilyen típusú nyaralóban pihenje ki magát!
Mindkét ingatlan 2-2 apartmannal rendelkezik, külön nappali, konyha, mellékhelyiség, fürdőszoba és szoba 110 m2-n.
Egy lakrész négy személy lakhatását, kényelmét tudja biztosítani.
Rendelkezik egy közös előtérrel, ami szükség esetén belülről elválasztható, illetve megnyitható és egy fedett teraszról tárul elénk a pompázatos panoráma.

Az ingatlanok teljesen fel vannak újítva,modern berendezéssel ellátva.
Energetikai szempontból rendkívül gazdaságos, mivel téglaépület és új szigetelést kapott, valamint napelemek biztosítják a takarékos energiafogyasztást, hűtő - fűtő klíma biztosítja a kellemes komfortérzetet, ezért télen is kiváló pihenési lehetőséget nyújt!

A zárt, nagy udvar lehetőséget nyújt a biztonságos parkoláshoz, de ez mellett még mód van a kerti napozó teraszok kihasználására. Valamint, ha valakinek kedve kerekedik egy nyáresti partit tartani, akkor a kerti sütő alkalmat ad arra, hogy gasztronómiai tudásával elkápráztassa a vendégeit.

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: UZ013052 Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor kérem tekintse meg még a napokban elkészülő videósétát is az ingatlanról és környékéről és biztosan beleszeret a kínálkozó lehetőségbe!
Ebben az esetben keressen bátran az elérhetőségeim valamelyikén és személyesen is szívesen körbevezetem!

Az Otthon Centrum oldalán az UZ013052 regisztrációs számra kattintva minden információt megtalál az ingatlanról és ha esetleg még hitel ügyintézésben is a segítségére lehetünk, akkor a pénzügyi szakértőnk kimagasló szaktudással rendelkezésére áll, díjmentesen!

Eladó vízparti nyaraló, apartman, több lakrész, téliesített, klimatizált, korszerű, felszerelt, tégla, több autóbeálló, zárt udvar OC UZ013052

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 95.000.000 Ft
Méret: 220 Négyzetméter
Azonosító: 10495201
Jelleg: Iroda