Eladó iroda/üzlethelyiség Hajdúnánás 36 000 000 Ft

Leírás

Kiváló befektetés a vendéglátásban otthonosan mozgók részére. Megtérülés 3 év! A hajdúnánási strandfürdőnél 27 éve működő, meglévő vendégkörrel és talán a legnagyobb forgalommal rendelkező melegkonyhás Virág Büfé 2034 május 1-ig érvényes bérleti joga teljes berendezéssel együtt, családi okok miatt eladó.

Teljesen gépesített, HACCP engedéllyel rendelkező, 200 fő kiszolgálására alkalmas konyha. Külön mellékhelyiség. 150 férőhelyes terasz és kert. Külön közműórák (víz, villany, gáz). 2 db. privát parkoló tartozik az ingatlanhoz, de több gépkocsival is meg lehet állni a büfé előtt és természetesen a fürdő parkolójában is. 2 db. szezonbérlet a strandfürdő területére minden évben ajándék.

2023-tól nyílik a Moto GP versenypálya, mely egész évben programokat kínál a világ motorsport szerelmeseinek. A strandfürdőn közel 1 milliárd forintos fejlesztést fognak a közeljövőben elvégezni, ez által még vonzóbbá teszik a pihenni, strandolni, gyógyulni vágyók számára. Amennyiben érdekli az ingatlan, kérdése van, hívjon bizalommal!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 36 000 000 Ft
Méret: 60 négyzetméter
Azonosító: 10187058
Cím: Fürdő utca
Jelleg: iroda