Leírás

Kaposváron a kedvelt Északnyugati városrész központjában kínálok megvételre egy széles körű felhasználásra alkalmas üzlethelyiséget.

A nettó 186-, bruttó 240 m2-es belső kétszintes ingatlan utcai bejáratú és teljes körűen felújított.

Az üzlethelyiség terei könnyedén, nagyobb költségbefektetés nélkül is alakíthatóak, köszönhetően a gipszkartonnal történt térfelosztásnak.
Az ingatlanban egy komplex szolgáltatást nyújtó szépségszalont működtettek, melynek köszönhetően az ingatlanban az alábbi terek kerültek kialakításra: sószoba, táncterem külön fürdőszobával, szoláriumok, masszázsszoba, pedikűr szoba, manikűrös tér, kozmetika külön gyantázó és öltöző helyiséggel, hajmosó helyiség, fodrász szalon külön festő "konyhával", mellékhelyiségek, és ügyfél várók.

Az üzlethez egy kisebb méretű terasz is kapcsolódik.
Az üzlettér alsó szintjén található helyiségek, úgy mint pld. a táncterem, sóbarlang, szolárium sportpadlóval burkoltak,a többi helyiség járólapos.

Az üzlethelyiségnek 2 utcai és 2 zárt lépcsőházból elérhető bejárata van.

Az egyik utcai bejárat az üzlethelyiség mellett található, parkolóból közvetlenül megközelíthető, így rakodásra - áruszállításra is alkalmas, mindamellett a parkolás ingyenes a vendégek, ügyfelek számára.

Az ingatlan fűtése (cirkó) gázkazánnal biztosított.
Riasztó és ipari áram is bevezetésre került, az üzlettér felső szintje klimatizált, az alsó szinten pedig szellőztető rendszer került kialakításra.

A számos üvegportálnak köszönhetően a tér világos, és számos felület biztosítja a marketing (matricázás) lehetőségét.
Igény esetén a bent levő ingóságok is megállapodás tárgyát képezhetik.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel bír, kialakításánál fogva pedig igazán széles körű felhasználásra alkalmas (mint pld.: gyógyszertár, rendelő, fitnesz tevékenység, táncterem, rekreációs tevékenység, bolt, iroda stb..).

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 41.990.000 Ft
Méret: 186 Négyzetméter
Azonosító: 9784095
Irodai azonosító: 277203
Cím: Számos vállakozás vitelére
Jelleg: Üzlethelyiség

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Parkoló
  • Utcafront

Térkép